Documenten presenteren met duraframe nieuwe toepassingsmogelijkheden

Documenten presenteren met duraframe nieuwe toepassingsmogelijkheden

Laatst bijgewerkt op: 23 - 05 - 2016 | 10:41

Om documenten te presenteren op gladde, effen oppervlakken kon u reeds enige tijd rekenen op de zelfklevende of magnetische Duraframe® producten. Deze kaders zijn super handig in gebruik dankzij de magnetische rand. Om in te spelen op specifieke behoeften zijn er enkele nieuwe uitvoeringen aan het assortiment toegevoegd.

Duraframe® Grip
Heeft u bijvoorbeeld akoestische wanden of een prikbord, bekleed met textiel, dan kunt u daarop nu overzichtelijk documenten presenteren met behulp van Duraframe® Grip. De zelfklevende rand is vervangen door een klittenbandversie.

Duraframe® Poster Sun
Hittebestendig en UV-bestendig, dat zijn de belangrijkste eigenschappen van de nieuwe Duraframe® Poster Sun. Deze nieuwe Duraframe® variant is dus ideaal om op te hangen in etalages die blootgesteld worden aan direct zonlicht. Te verwijderen zonder lijmresten na te laten en altijd hergebruikbaar dankzij de antistatische werking.

Duraframe® Magnetic Board
Ook voor een magneetbord kan je nu terecht bij Durable. Het wordt geleverd in een set met 3 Duraframe® Magnetic kaders, 6 magneten en een afleggoot voor stiften. Beschrijfbaar met standaard whiteboardstiften.

Duraframe® Magnetic Top
Wil je meer structuur brengen in de vele boodschappen aan uw whiteboard? Geef uw documenten dan een titelopschrift met de nieuwe Duraframe® Magnetic Top. Deze kaders passen boven de magnetische kaders in A3 staand, A4 liggend en staand, of A5 liggend formaat.

Neem vrijblijvend contact op met DURABLE Nederland voor meer informatie.
Tel: 0416 543 543
Mail: durable@durable.nl


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.