DURABLE op Paperworld “Future Office” in Frankfurt

DURABLE op Paperworld “Future Office” in Frankfurt

Laatst bijgewerkt op: 17 - 07 - 2018 | 14:22

Op de volgende Paperworld beurs in Frankfurt van 27 tot 30 januari 2018 neemt DURABLE deel aan de speciale expositie "Future Office". Daar presenteert de gerenommeerde fabrikant van presentatie- en organisatieproducten zijn gloednieuwe assortiment tablethouders die in 2017 werd geïntroduceerd, evenals zijn LUCTRA®-lampen voor werkplekverlichting.

 

De vijf verschillende modellen uit het tablethouderassortiment ondersteunen mobiel, flexibel en gedigitaliseerd werk door een aantrekkelijke oplossing te bieden voor een grote verscheidenheid aan situaties waarin tablets worden gebruikt.

 De LUCTRA® TABLE PRO-desktoplamp is het antwoord van DURABLE op de toenemende vraag naar goede, gezonde verlichting. LUCTRA® levert het ideale licht voor de werkplek, omdat het kan worden aangepast aan de persoonlijke behoeften van elke gebruiker. Met het bedieningssysteem via een app kunnen de individuele lichtinstellingen van de gebruiker naar elke LUCTRA®-lamp worden verzonden. Op deze manier ondersteunt LUCTRA® geconcentreerd werk zonder zich te beperken tot een vaste werkplek.

Jonathan Brune, de LUCTRA® projectleider, zal een presentatie houden over het onderwerp "Goed licht voor goed werk - biologisch effectieve verlichting op de werkplek, deskundig advies en marketing van de lichtfactor", en dit op 28 januari 2018 van 11.15 tot 11.45 uur, als onderdeel van het presentatieprogramma Trade Day.

 De werkende wereld is aan het veranderen. Niet alleen worden beroepsprofielen vrijwel dagelijks opnieuw gedefinieerd, ook de organisatie en processen, en dus het vereiste werkgereedschap. De speciale show in hal 3.0 behandelt dit onderwerp en onderzoekt in zijn tweede editie de fundamentele ontwikkelingstrends met een speciale nadruk op het "gezonde kantoor".


Categorieën: Algemeen Nieuws, Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.