DYMO lanceert eerste kantoorlabelprinter met Touch Screen

Laatst bijgewerkt op: 15 - 12 - 2011 | 20:50

DYMO lanceert de eerste kantoorlabelprinter met touch-screen ooit en loopt hiermee voorop in de wereld van labelprinters in het kantoorsegment. DYMO richt zich met de labelprinter 500 TS op de intensieve gebruiker, zoals facilitair managers en office managers. Met deze labelprinter kunnen zij nog efficiënter werken.

Apparaten met touch-screens, zoals smartphones en tablets, zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Logisch, want het gebruik van touch-screens werkt intuïtief, snel en gemakkelijk. Precies wat DYMO de gebruiker wil bieden.

Met slechts een simpele aanraking van het full colour touch-screen kan de gebruiker gemakkelijker dan ooit labels printen. ‘We zagen een sterke behoefte aan een apparaat waarmee nog sneller en efficiënter gewerkt kan worden om zo tijd te besparen. Met de introductie van een touch-screen spelen wij op deze behoefte in’, aldus DYMO.  Hiermee is DYMO is de eerste, autonome kantoorlabelmaker met touch-screen. Labels kunnen worden bewerkt, opgemaakt en aangepast met slechts een simpele aanraking.

meerdere modellen

Naast de labelprinter 500 Touch Screen komt DYMO met de nieuwe LabelManager 160P. Dit draagbare en betaalbare apparaat is een ideaal instapmodel voor gebruik op kantoor of in de winkel. De labelprinter is zeer eenvoudig te bedienen en biedt toch vele printmogelijkheden. Met de introductie van de LabelManager 500 Touch Screen en de 160P maakt DYMO haar assortiment compleet. Klanten kunnen nu bij DYMO terecht voor een eenvoudig en betaalbaar instapmodel, maar ook voor een all-in technologisch product en alles wat daar tussen zit.

 De nieuwe labelprinters zijn verkrijgbaar vanaf 1 januari 2012 en variëren in prijs van € 29,99 tot € 199,- ex BTW


Categorieën: Branchenieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.