edding sponsort Stripdagen Haarlem

edding sponsort Stripdagen Haarlem

Laatst bijgewerkt op: 02 - 05 - 2012 | 15:11

Op 1, 2 en 3 juni vinden de Stripdagen in Haarlem weer plaats. De Stripdagen in Haarlem is een tweejaarlijks festival, waar striptekenaars uit heel Nederland aan deelnemen om de Nederlandse strip te promoten. Na een succesvolle samenwerking in 2010, zal edding ook in 2012  sponsor zijn van dit event. 

Voor de Stripdagen 2012 is er een bijzonder project gestart, genaamd “Zichtbare Lijnen”. Tijdens het festival zullen er een groot aantal winkeletalages in Haarlem gevuld worden met het werk van de deelnemende striptekenaars. Het is de bedoeling om op deze manier de stad om te toveren tot een groot visitekaartje voor de Nederlandse strip.

Alle tekenaars worden voorzien van een edding-pakket, met daarin een aantal kleurstiften en markers, waar de tekenaars hun strips mee kunnen gaan tekenen. Het edding-pakket is voorzien van een blik color pens, een etui fineliners en drie markers. Daarnaast sponsort edding tekenmateriaal voor algemeen gebruik tijdens de Stripdagen.


Reacties

  • Prima koppeling gemaakt door twee instituten op een jaarlijks hoogtepunt. Chapeau voor de marketing afdeling. Tevens een mooie insteek voor de redactie van Kantoorvak om het effect van goed illustratiemateriaal [lees: goede tekenaars / illustratoren] te meten en publiceren.

    [Fede]rico van Kranen - 08 - 05 - 2012 | 21:03

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.