Een reis als prijs op de Stationery, Office & Convenience Days

Een reis als prijs op de Stationery, Office & Convenience Days

Laatst bijgewerkt op: 26 - 02 - 2013 | 21:25

Elke dag op de Stationery, Office & Convenience Days werden er reischeques verloot onder de bezoekers die de uitnodigingskaarten van de diverse standhouders hadden meegenomen en inleverd bij binnenkomst. De volgende gelukkige winnaars zijn hier uitgekomen:

 

Krijn ten Hove: “Iedere leverancier die deelneemt biedt hiermee zijn klanten de mogelijkheid nog een extra leuke verrassing mee naar huis te nemen. Meestal wordt de grote hoeveelheid uitnodigingskaarten als vervelend ervaren, terwijl de vakhandel wel moet worden uitgenodigd. En we weten ook dat de bezoekers een persoonlijke uitnodiging door hun leveranciers zeer waarderen.” 

De eerste dag werd de prijs gewonnen door Cigo Vermeulen uit Breda. De familie Vermeulen was nog aanwezig op de beurs op het moment van bekendmaking en was helemaal overdonderd.

Thuis hadden ze het er nog over gehad om eens op een citytrip te gaan en aan het einde van die dag winnen ze er één. In de winkel van Cigo Vermeulen is voor ieder wat wils.

Zij verkopen niet alleen lectuur, cadeau & belkaarten, zoetwaren en wenskaarten maar zij hebben ook een postagentschap en Stomerijservicepunt. 

Kortom echte ondernemers waarvoor het geen straf is om eens een lekker weekend weg te kunnen.

 Citytrip

 

De tweede dag was de gelukkige Kantoorboekhandel Van den Berg uit Katwijk.

Helaas waren zij niet meer aanwezig maar dat mocht de pret niet drukken. Op donderdag 21 februari werd alsnog de check uitgereikt door Letty Kamps mede-organisator van de Stationery, Office & Convenience Days [uitgever van KantoorVak Trends & Design].

Zij reisde af naar Katwijk. Aan de rand van het stadscentrum zit de grote kantoorboekhandel van de broers Van der Gugten.

Het is een echt familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat. Maljaert van der Gugten,”wij missen geen jaar de beurs, het is de belangrijkste beurs op ons gebied”. Ook zij waren erg blij met de citytrip ter waarde van 250 euro.

Citytrip

De laatste dag en dus ook de laatste winnaar is De kleine Stern uit Burgh-Haamstede. Ook deze winnaars waren niet meer aanwezig maar zijn op diezelfde donderdag bezocht door KantoorVak Trends & Design.  

Marianne en Elisabeth van Holthe vonden het geweldig dat ze de prijs gewonnen hadden. Dochter Elisabeth had de ochtend van de beurs nog haar moeder erop gewezen de uitnodiging mee te nemen en in de bak te doen. Dit was dus een goed voorgevoel.

Ook deze reischeque kwam geroepen; de twee dames gaan gezellig samen naar de andere dochter Francisca die werkzaam is in Londen.

De kleine Stern is een gezellige inloopwinkel.

Met allemaal leuke hebbedingetjes, wenskaarten, kantoorartikelen en ook zij hebben een postagentschap. Marianne van Holthe, “wij vinden de Stationery, Office & Convenience Days een belangrijke ontmoetingsplaats, mede doordat je op een relaxte manier met de standhouders kan praten”.

 

Citytrip

 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.