Eerste editie &Trendz goed voor bijna 10.000 bezoekers

Eerste editie &Trendz goed voor bijna 10.000 bezoekers

Laatst bijgewerkt op: 20 - 04 - 2016 | 15:11

De debuuteditie van het nieuwe beursconcept &Trendz in Evenementenhal Gorinchem is bezocht door bijna 10.000 bezoekers. De volgende editie van &Trendz wordt gehouden op 21, 22 en 23 augustus in Gorinchem.

Drukte tijdens openingsdag
Met name tijdens de openingsdag van &Trendz was het behoorlijk druk op de beursvloer. Veel belangstellenden kwamen namelijk af op het officiële moment waarbij commercieel directeur Martine Bramer in samenwerking met het beursteam van Evenementenhal de nieuwe beursnaam &Trendz bekend maakte aan het grote publiek. &Trendz is een fusie van de drie detailhandelbeurzen Trendz, @HomeEvents en SOCdays. Door de fusie is &Trendz het grootste detailhandelevenement geworden in Nederland waar leveranciers en retailers elkaar ontmoeten. 

One-stop-shopping moment
Naast de nieuwe naam is ook het beursconcept flink geüpdate. Zo moet &Trendz een moderne beurs zijn en inspelen op de behoeften van de markt, namelijk het hebben van een one-stop-shopping moment voor ondernemers in de detailhandel. Verder wil dit grootste detailhandelevenement in Nederland allerlei uiteenlopende werelden samen laten komen. Van living, garden & outdoor, glas/porselein, toys, stationery, office tot design, gift, beauty, fashion en toepassingen. Kortom; hét inkoopmoment voor de ondernemer om inspiratie op te doen en zijn nieuwe assortiment te kopen. 

Drie edities per jaar
&Trendz wordt drie keer per jaar gehouden: in het voor- en najaar in Gorinchem en in het najaar ook in Evenementenhal Hardenberg. De tweede editie in Gorinchem vindt plaats op 21, 22 en 23 augustus, gevolgd door een editie in Evenementenhal Hardenberg op 25, 26 en 27 september. Meer informatie klik hier


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.