Eerste Prittje werpen kampioenschappen bij de Rijk Kantoorshop

Eerste Prittje werpen kampioenschappen bij de Rijk Kantoorshop

Laatst bijgewerkt op: 25 - 08 - 2014 | 17:18

Kjeld Janssen uit Druten wint de eerst editie van De Maas en Waalse Kampioenschappen Prittje werpen. 

Op een zaterdag in augustus, waren er tijdens De Boys & Girls Only dagen bij De Rijk Kantoorschop in Beneden-Leeuwen, de eerste Prittje werpen kampioenschappen van Maas en Waal, een evenement georganiseerd door De Rijk in samenwerking met de leverancier van Pritt.

Het was de bedoeling om van 3 verschillende afstanden een Pritt lijmstift in een prullenbak te werpen. Zaterdagmiddag om 15.00 uur was de spannende finale tussen de vier finalisten annex werpers. 

Kjeld Janssen uit Druten had zijn zenuwen het beste onder controle (foto zie bijlage), en won in de finale van Marco Vink, Lars Struik en Luke Vonk die achtereenvolgens tweede, derde en vierde werden.

 

de Rijk 

Deze wedstrijd was een van de vele activiteiten die de Rijk Kantoorshop organiseerde in de aanloop naar het nieuwe schoolseizoen, met deze activiteit en  de bekende Back2School Party en het boekenkaftweekend,  dingt de Rijk mee naar de verkiezing van de beste Schoolshop van Nederland, welke georganiseerd wordt door het vakblad Kantoorvak. De winnaar zal begin September bekend gemaakt worden.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.