Eerste winnaar Navigator actie van BuhrmannUbbens bekend

Eerste winnaar Navigator actie van BuhrmannUbbens bekend

Laatst bijgewerkt op: 27 - 02 - 2012 | 14:16

Gedurende de maanden december en januari liep er een speciale Navigator actie bij BührmannUbbens. In 2 willekeurige dozen van Navigator Universal werd een zogenaamde ´Gouden Wikkel´, in de vorm van een winnaarsleaflet, toegevoegd. Wie de gouden wikkel vond, won een gloednieuwe iPad 2. De eerste gouden wikkel is gevonden in Bavel bij en klant van Supply Mij uit Breda.

Iedereen kan winnen

Inmiddels heeft de eerste winnares zich gemeld. De eerste Navigator doos, mét gouden wikkel, is terecht gekomen in het zuidelijke Bavel. De winnares is een klant van Supply Mij, een reseller van BührmannUbbens uit Breda. Stijn de Jager, eigenaar van Supply Mij: “Het grappige is dat ik klanten heb die hele pallets papier in een keer afnemen. Deze klant bestelde toevallig 1 doosje Navigator Universal en schoot gelijk raak!”

Feestelijke uitreiking

Op dinsdagochtend 14 februari hebben Stijn de Jager, eigenaar van Supply Mij, en Joost van Wetten, accountmanager van BührmannUbbens, de iPad uitgereikt. Om het geheel een extra feestelijk tintje te geven, brachten zij een heerlijke tompoezen taart mee. Winnares Marjolein Koomans: “Normaal win ik nooit wat. Ik dacht in eerste instantie ook dat het een promotiestunt was, maar toen bleek ik toch echt te hebben gewonnen!”


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.