Efficiënt klanten ontmoeten op het Stationery, Office & Convenience Surprise Event

Efficiënt klanten ontmoeten op het Stationery, Office & Convenience Surprise Event

Laatst bijgewerkt op: 10 - 11 - 2015 | 11:34

Op 20 en 21 september aanstaande wordt het Stationery Office & Convenience Surprise Event georganiseerd. De aanpassing naar twee dagen zorgt ervoor dat deelnemers op een zeer efficiënte manier zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen ontmoeten, hun collecties en nieuwe producten presenteren en netwerken.

Thema is Surprise

Dit jaar is het thema van de beurs Surprise want er is natuurlijk niks leukers dan verrast worden. Zo zijn er verrassende elementen aan het event toegevoegd en bezoekers worden tijdens het event meermalen verrast. Zowel door de beursorganisatie als door de deelnemers van de beurs zelf. Maar zoals het met elke verrassing geldt, laat het aftellen maar beginnen, maar wilt u weten wat voor verrassingen er allemaal zijn? Kom naar het Stationery Office & Convenience Surprise Event op 20 en 21 September.

Samen een succes maken van het event

Samen staan we sterk, zonder elkaar komen we nergens en dat willen we ook deze keer op het Stationery Office & Convenience Surprise Event weer duidelijk maken. De leveranciers hebben de retailers nodig en andersom. Dus laten we met z’n allen ervoor gaan zorgen dat het aankomende Stationery Office & Convenience Surprise Event een groot succes wordt. En op welke manier kunnen we dat beter doen dan samen een succes te maken van het Stationery Office & Convenience Surprise Event.

Volop activiteiten en acties

Dit jaar is er besloten om een twist te geven aan de acties op de beurs. Alle deelnemers wordt gevraagd om twee prijzen aan te leveren. Deze prijzen worden verloot onder de bezoekers die op de beurs aanwezig zijn. De prijs is vervolgens door de bezoekers op te halen bij de deelnemer die de prijs heeft aangeboden. Hiermee brengt de beurs ook verrassende contacten tot stand!

Bron: www.socdays.nl


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.