EK voetbal wél succes voor Legamaster!

EK voetbal wél succes voor Legamaster!

Laatst bijgewerkt op: 28 - 06 - 2012 | 14:13

Waar het EK voetbal voor het Nederlands Elftal is uitgelopen op een grote teleurstelling, was het voor Legamaster een groot succes. Legamaster dealers spaarden in de maanden februari t/m april punten bij de inkoop van Legamaster en 3M producten. Het resultaat was dat Legamaster maar liefst honderden prijzen uitreikte aan haar loyale dealers: van VVV cadeaubon t.w.v. € 20,- tot aan een HP Notebook van maar liefst € 500,-!

 

Laagdrempelige actie, hoge respons

Dealers spaarden punten bij aankoop van alle producten uit het Legamaster en 3M assortiment. Deze laagdrempelige actie zorgde daarom voor een groot deelnemersveld. Bij elke € 1,- aan inkoop, ontving een dealer 1 spaarpunt. Vanaf 500 punten spaarde men al voor prachtige cadeaus.

Alleen maar winnaars

Nadat alle punten waren geteld, konden de deelnemers hun cadeaus kiezen. De keuze was zeer gevarieerd: de één bezegelde zijn vertrouwen in het Nederlands Elftal met het officiële voetbalshirt, de ander liet het voetbal links liggen en ging voor de Douglas Cadeaubon.

Het was de mooie taak aan de account managers van Legamaster om de cadeaus persoonlijk bij de winnaars af te leveren. Uiteraard, voor de start van het EK!


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.