EM Kantoorsystemen neemt branchegenoot Eckhart over

Laatst bijgewerkt op: 07 - 01 - 2015 | 18:33

EM Kantoorsystemen uit Leerdam heeft branchegenoot Eckhart BV overgenomen. Met ingang van november 2014 maakt het Rotterdamse Eckhart deel uit van EM Kantoorsystemen BV. 

Directeur Frank van Haalen van Eckhart BV en directeuren Ronald Rietveld en Frits van Santen van EM verwachten dat de krachtenbundeling zal leiden tot betere kantooroplossingen voor zakelijke klanten.

Eckhart is al ruim 170 jaar actief in de kantoorbranche, met interieurarchitectuur als rode draad. Van oorsprong was de onderneming een ambachtelijke meubelfabriek met koninklijke klanten. De afgelopen jaren heeft Eckhart zich volgens directeur Frank van Haalen ontwikkeld tot een studio voor conceptontwikkeling, interieurarchitectuur en realisatie van inspirerende projecten in de zakelijke markt, de zorg, retail, gastvrijheidindustrie, onderwijs en overheid. De onderneming heeft een grote klantenkring in binnen- en buitenland.

EM Kantoorsystemen BV is opgericht in 1988 en levert kantoorartikelen, -machines, -meubilair en -ergonomie. Om nog beter te presteren in de kantoorinrichting past deze overname perfect in onze bedrijfsvoering. Mooie merken en een goede klantenkring zijn voor ons een mooie aanvulling voor onze bedrijfsactiviteiten.

EM Kantoorsystemen staat voor goed advies, klantgerichte oplossingen en een plezierige relatie, stellen directeuren Ronald Rietveld en Frits Van Santen.

Bron: www.nieuwsbank.nl


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.