EPSON en ADVEO kondigen Europees partnership aan

EPSON en ADVEO kondigen Europees partnership aan

Laatst bijgewerkt op: 21 - 06 - 2013 | 14:03

ADVEO, Europees marktleider in de groothandel distributie van kantoorartikelen, gaat Epson business printers, beletteringsystemen, projectoren en scanners verkopen. EPSON en ADVEO hebben op 11 juni 2013 een Europese distributieovereenkomst gesloten die ADVEO toelaat een breed assortiment te voeren in WorkForce Pro inkjet printers, LabelWork beletteringsystemen, projectoren en scanners.

Massimo Pizzocri, VP European Consumer Sales bij EPSON Europe, licht toe: "Ik ben zeer verheugd over de nieuwe Europese distributieovereenkomst met ADVEO. Het laat ons toe om een directe samenwerking te hebben met de landen waar ADVEO actief is en een lange termijnrelatie aan te gaan met het netwerk van verdelers die bij ADVEO klant zijn."

Jean-Yves Sebaoun, Chief Operating Officer bij ADVEO, treedt bij: "We zijn heel opgetogen over de samenwerking met EPSON, een internationaal erkend en gerenommeerd merk dat ons productaanbod versterkt. Het past perfect in onze strategie om onze klanten een gedifferentieerd aanbod met meerwaarde te bieden."

Welke producten zal ADVEO voeren?

• WorkForce Pro – Met een kost per pagina die tot 50 % lager ligt , en een energieverbruik dat 80% minder is dan bij vergelijkbare laserprinters , zijn deze kleurinkjetprinters een aanzienlijke besparing en zijn ze bovendien milieuvriendelijk.

• LabelWorks – Het EPSON assortiment van beletteringsystemen laat toe om etiketten in alle formaten en kleuren te ontwerpen en af te drukken op verschillende materialen. Of het nu gaat om identificatie, voorraadbeheer of veiligheid, de etiketten worden snel en makkelijk gemaakt, zowel op als buiten kantoor.

• Bedrijfsprojectoren – De 3LCD-projectortechnologie van Epson en een hoge lichtopbrengst van wit en gekleurd licht van 4500 lumen zorgen ervoor dat belangrijke presentaties in levendige en realistische kleuren worden weergegeven, ongeacht de lichtomstandigheden. De Epson 3LCD- projectoren zijn tot drie maal helderder dan vergelijkbare 1-chip DLP-projectoren.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.