Esselte, Bura en Hamelin winnaars Quantore Awards - update

Esselte, Bura en Hamelin winnaars Quantore Awards - update

Laatst bijgewerkt op: 19 - 04 - 2012 | 10:17

Maandag 16 april zijn op de Quantore relatiedagen de Quantore awards uitgereikt. Esselte B.V. (overall award), Bura B.V. (Operationele Award) en Groupe Hamelin/Oxford (commerciele award) zijn de winnaars geworden van de 7de editie van deze awards.

De Quantore Awards werden uitgereikt aan leveranciers, die het afgelopen jaar buitengewone inzet richting Quantore hebben getoond. De Award voor Leverancier van het jaar ging met recht naar Esselte. "Esselte weet als geen ander toegevoegde waarde aan haar merken te verbinden, wat op zich al een commerciƫle pluim waard is. Maar ook op logistiek gebied heeft Esselte het afgelopen jaar bewezen het verschil te kunnen maken. Middels een leantraject zijn Quantore en Esselte in staat geweest overtollige ballast uit de supply chain te filteren en zo kosten te verminderen en de efficiency te verhogen", aldus de jury.

De Award voor Beste commerciĆ«le prestatie ging naar Hamelin Books & Pads, "die met Oxford de ingeslapen markt van books and pads nieuw leven heeft ingeblazen en ervoor heeft gezorgd dat de markt op deze productgroep weer marge weet te maken." De Award voor Beste operationele prestatie ging naar Bura. "BV Bura is met hun keurige manier van zakendoen, reactiesnelheid, respectvolle instelling en goede leverbetrouwbaarheid een zeer prettige samenwerkingspartner gebleken", volgens het jury rapport. 

Reactie

De eerste reactie van Bianca Pouw op het nieuws van het winnen van deze award is: "Geweldig! Een beloning voor de jarenlange samenwerking met Quantore. Deze award geeft ons de erkenning en bevestiging dat wij met Oxford de juiste strategie volgen om succesvol te zijn in het hoogste marktsegment voor notitieproducten. Door het brede, groeiende assortiment voor office, school en Small Office-Home Office biedt Oxford de eindconsument de juiste notitieproducten die men wenst. Notitieproducten van hoge kwaliteit die zorgen voor plezier, prestatie en maximale resultaten. Oxford biedt de kantoorvakhandelaren interessante marges op de producten en natuurlijk de nodige verkoop- en marketingondersteuning. Deze award geeft aan dat dit door de leden wordt gewaardeerd."

Oxford heeft zich de laatste jaren echt als een A-merk geprofileerd in de notitiemarkt. "Er zijn veel investeringen gedaan om een kwalitatief hoogstaand A-merk neer te zetten. Na het behalen van de EOPA award in januari is deze Quantore award wederom een bevestiging dat we goed bezig zijn. Oxford heeft de ambitie om de beste partner te zijn: voor eindconsumenten, Quantore en haar leden. samen met ons enthousiaste Hamelin team en de Quantore leden kunnen we verder bouwen aan het Oxford succes in de toekomst."

Genomineerden

Aan het eind van de eerste dag werden de awards uitgereikt. Esselte werd door Quantore verkozen boven de andere genomineerden Bruynzeel-Sakura B.V.; edding Legamaster B.V.; Henkel Nederland B.V.en Grupo Portucel Soporcel S.A..

Bij de operationele award waren naast Bura B.V. ook Esselte B.V.; Biella Benelux; Plastoreg Smidt GmbH & Co. en BiC Netherlands B.V. genomineerd.

Henkel Nederland B.V.; Bruynzeel-Sakura B.V.; Euroseats en HP waren de medegenomineerden van Groupe Hamelin/Oxford in de commercieele award.

 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.