Esselte en Bura verguld met winnen Quantore Award

Esselte en Bura verguld met winnen Quantore Award

Laatst bijgewerkt op: 24 - 04 - 2012 | 11:30

"Wij zijn zeer trots en vereerd dat Quantore Esselte de Award voor Beste Leverancier heeft toegekend." Dat was de eerste reactie van Jaap van Selm, Managing Director van Esselte voor de Benelux. ook bij Bura was men verheugd. "We zijn blij dat we als kleine onderneming zo'n prijs mogen winnen", aldus Herman Lakerveld.

Esselte 

Volgens het jury rapport ging de Award voor Leverancier van het jaar ging met recht naar Esselte. "Esselte weet als geen ander toegevoegde waarde aan haar merken te verbinden, wat op zich al een commerciĆ«le pluim waard is. Maar ook op logistiek gebied heeft Esselte het afgelopen jaar bewezen het verschil te kunnen maken. Middels een leantraject zijn Quantore en Esselte in staat geweest overtollige ballast uit de supply chain te filteren en zo kosten te verminderen en de efficiency te verhogen", aldus de jury.

Jaap van Selm is blij met de inhoud van het jury rapport. "Een blijk van waardering voor de jarenlange partnership tussen Quantore en Esselte. Deze samenwerking heeft zich ontwikkeld tot een uitzonderlijk logistiek project waarbij wij onze kennis en ervaring met Lean management delen met Quantore om gezamenlijk de keten te optimaliseren en hiermee het service level te verhogen. Daarnaast werken we ook continue nauw samen om onze gezamenlijke commerciƫle waarde te verhogen door innovaties en hogere waarde producten en concepten aan te bieden."

Bura

Bura is met hun keurige manier van zakendoen, reactiesnelheid, respectvolle instelling en goede leverbetrouwbaarheid een zeer prettige samenwerkingspartner gebleken aldus het jury rapport. Herman Lakerveld: "Alle medewerkers van BV Bura zijn trots op het feit dat zij de Operationele Award als kleine organisatie hebben mogen ontvangen uit handen van Quantore. De blijk van waardering die wij op deze manier van Quantore mogen ontvangen geeft aan dat wij op de goede weg zijn en zullen er alles aan doen ook in de toekomst onze servicegraad  te waarborgen."


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.