Extra nieuws van deelnemers aan de Paper & Convenience Show

Laatst bijgewerkt op: 11 - 02 - 2012 | 07:35

Morgen, zondag 12 februari start alweer de zesde editie van de Paper & Convenience Show. Zoals wellicht bekend op een nieuwe locatie: De Brabanthallen in Den Bosch. Er zijn deze editie weer meer dan 100 standhouders op de grootste vakbeurs van de Benelux in dit vakgebied. standhouders die een breed aanbod aan producten vertegenwoordigen. Na het verschijnen van de het beursmagazine is er nog enorm veel actueel nieuw te melden rondom de beurs en de deelnemers.

Breed aanbod

De ruim 100 standhouders presenteren een breed aanbod met veel noviteiten. "we horen wel eens dat de Paper & Convenience Show een wenskaartenbeurs is en dat de voorjaarsbeurs voaral een back to Schoolbeurs is", aldus Krijn ten Hove, mede organisator van de beurs. "Maar de cijfers van de aangeboden producten wijzen uit dat dat niet zo is. Er Minder dan een 25% van de standhouders heeft wenskaarten, terwijl ruim 40% stationery en office producten heeft. En weliswaar heeft 40% van de bezoekers interesse in Back to School producten maar er zijn in totaal maar 13 aanbieders van de productgroep. Het geeft aan dat de beurs dus veel breder is dan vaak wordt gedacht. Kijk alleen al naar het aanbod aan office producten. De beurs wordt daarom ook interresanter voor B2B dealers. Zeker nu er ook leveranciers bij komen die meubilair gaan verkopen."

In onderstaande tabel treft u een overzicht van het aanbod op de komende beurs:

Productgroep Aantal*
Agenda's & Kalenders 6
Automatisering 1
Boeken 4
Back to School 12
Gift artikelen 17
Hobby artikelen 9
Interieurbouw 1
Office- & Computer supplies 23
Rokersbenodigdheden 1
Schrijfwaren 15
Souvenir producten 4
Stationery 30
Speelgoed & Spellen 8
Verpakkingsmateriaal 3
Wenskaarten 23
Groothandels & retailorganisaties 5

* Diverse leveranciers presenteren verschillende productgroepen en kunnen dus bij verschillende groepen zijn meegeteld.

Hieronder treft u het laatste nieuws aan van de leveranciers op de beurs:

Olympia.be N.V./S.A.
Standnummer : B 042

Op ons kunt U rekenen!

Per 1 februari 2012 is Olympia Acropaq België de exclusieve distributeur van Olympia producten in de Benelux.

Al sinds jaar en dag is Olympia Acropaq België de leverancier voor kwalitatief hoogstaande producten tegen een scherpe prijs. Sinds 1 februari 2012 leveren wij naast het door ons gepatenteerde eigen merk ACROPAQ het complete assortiment Olympia producten. Naast de alom bekende kasregisters dus ook lamineermachines, calculators, shredders, snijmachines, bankbiljettentelmachines, en valsgelddetectie-apparatuur. Op de komende beurs zal Olympia Acropaq zich presenteren aan de Nederlandse retail en B2B markt.

Op de Paper & Convenience beurs van 2012 zullen wij U het complete gamma van ACROPAQ en Olympia producten tonen. Wij hebben diverse introductieaanbiedingen voor U, zodat de vakhandel weer eens ouderwets marge kan halen. Dit dankzij kwaliteitsproducten met een goede prijs!

 

Spicers

Standnummer: G070

 Laatste nieuws:

Spicers is deze keer aanwezig met twee stands op de Paper en Convenience Show. Spicers is namelijk ook nog aanwezig met een extra Papier Stand - met spectaculaire aanbiedingen op Kopieerpapier!

 Speciale beurs acties:

Waar gaat u heen op vakantie dit jaar? Kom met Spicers praten en ontdek hoeveel geld u kunt verdienen met Spicers!

 Welke producten worden extra onder de aandacht gebracht:

-        Onze nieuwe catalogus 2012 is er weer!

-        We hebben spectaculaire papier pallet acties!

-        en kom ook informeren naar de e commerce mogelijkheden met Spicers!

-        En nog ander spectaculair productnieuws

 Waarom moeten de bezoekers uw stand bezoeken:

Spicers is onderdeel van Unipapel, de grootste groothandel in kantoorartikelen en computersupplies in Europa! Spicers biedt u 18.000 producten, binnen 24 uur leverbaar in heel Nederland, ook via drop shipment! Spicers is dus uw adres voor al uw inkopen!

 

Cadeaubox Nederland B.V.

Standnummer E061

 Laatste nieuws:

Vanaf februari komt de nieuwe cadeaubox Bios & Diner uit! Deze box geeft recht op een 2 gangenmenu voor 2 personen en 2 bioscooptickets in één van de geselecteerde bioscopen in Nederland.

 Welke producten gaat men extra onder de aandacht brengen:

Alle nieuwe cadeaubox thema's van 2012.

 Waarom wij u graag op onze stand ontvangen:

Cadeaubox is een relatief nieuw cadeau concept. Voor retailers een ideale aanvulling omdat de producten in consignatie worden geplaatst in de winkel. De cadeauboxen hebben een hoge omloopsnelheid en een relatief hoge kassa aanslag.

 

Sluban Europe B.V.

Standnummer D021

Laatste nieuws in:

Sluban brengt binnenkort een nieuwe Formule 1 serie uit. Deze Formula Car serie betekent een doorbraak in de ontwikkeling van constructie speelgoed! De sets uit deze serie bevatten namelijk het nieuwe model van het poppetje dat Sluban heeft ontwikkeld. Dit poppetje heeft kogelgewrichten in het hoofd en de handjes, waardoor deze alle kanten op kunnen bewegen. Hierdoor zijn de poppetjes in veel meer standen te zetten, en kunnen poppetjes bijvoorbeeld ook veel beter dingen zoals een stuur vasthouden. De nieuwe Formule 1 serie is de eerste serie die gebruik maakt van dit nieuwe minifigure model.

Speciale aandacht gaat uit naar:

Onder het merk Brick'm worden losse blokjes verkocht en speciale sets ontwikkeld. Als u een leuk relatiegeschenk zoekt, losse blokjes wilt verkopen of zelf een eigen set wilt uitbrengen kunt u hier terecht!

Waarom moeten de bezoekers uw stand bezoeken:

Sluban biedt veel speelplezier voor jong en oud!

 

PalmaGlass B.V.

Standnummer C015

Speciale beursacties:

De S-display "Holland", 4 motieven (Koe, Molen, Klompen en tulpen) deze beurs tegen staffelprijzen in te kopen.

Speciale aandacht gaat uit naar:

Nieuwe voorjaarscollectie van "Een lichtje voor jou :-)".

waarom wij u graag op onze stand ontvangen:

Steek uw "licht" op bij de sfeervolste stand!

 

Aurora Productions NV

Standnummer: D038

Speciale aandacht gaat uit naar:

ADOC het ideale ringschrift onderscheidt zich door een aantal opvallende kenmerken:

•Extra wit 90 gram kwaliteitspapier

•Creatieve covers in karton of polypro, met 800µ als stevige standaard voor het A4-formaat

•A4-formaat steeds uitgevoerd met twaalf ringen, voor betere stabiliteit

•Perfecte uitwisselbaarheid van bladen, pochetten en tabbladen tussen de Papex schriften en de Bind-ex showalbums

 waarom wij u graag op onze stand ontvangen:

Aurora biedt een zeer brede waaier van kantoor en school stationery aan met een keuze van High range tot Basic producten. Dankzij onze zeer eenvoudige online bestelprocedure en een snelle levering binnen de 48 uur in de Benelux , is Aurora uw aangewezen partner.

 

Exaclair Benelux

Standnummer: D034

Laatste nieuws

We presenteren de Prem Touch, de nieuwste ordner met FSC keurmerk, met 10 jaar garantie op de mechaniek en leverbaar in maar liefst 20 kleuren. Daarnaast zijn Multiform de big boxen uitgebreid met verschillende kleuren lades, welke zeer trendy zijn.

 Speciale beursacties:

De nieuwste collecties van Clairfontaine en Exacompta, zijn weer vernieuwd en nog altijd origineel, alleen tijdens de beurs kopen met korting. De acties zullen duidelijk gemaakt worden op de stand.

 Speciale aandacht gaat uit naar:

Multiform, afgelopen jaar bewezen dat dit een geweldig product is wat in geen enkele kantoorvakhandel mag ontbreken. Op de beurs kunt u alle kleuren en formaten van opbergsystemen komen bekijken. Op veel van de producten van Multiform een garantie van 25 jaar.

 waarom wij u graag op onze stand ontvangen:

Kom in ieder geval kijken naar Multiform, de nieuwe collecties en de ordners met keurmerk en 10 jaar garantie.

 

Dresz international.B.V

Standnummer: F067

Laatste nieuws

Wij tonen u graag onze nieuwe collectie Dresz Apple Cases. Kwalitatieve, strak vormgegeven cases voor uw I-phone, IPod en I-pad.

Speciale beursacties:

Bij een geplaatste order geven wij leuke Fatboy artikelen weg. Aan het einde van de beurs verloten wij een Original Fatboy zitzak.

Speciale aandacht gaat uit naar:

Als u op de Paper & Convenience Show onze Back to School artikelen besteld, bent u gegarandeerd van tijdige en complete levering.

waarom wij u graag op onze stand ontvangen:

Breng een bezoek aan de stand van Dresz en maak kans op de Fatboy zitzak!

 

Quantore Europe BV

Standnummer: C076

Laatste nieuws

Quantore zet dit jaar grootst in op de schoolperiode. Dit jaar benaderen we de doelgroep op alle mogelijke manieren: via een app, via social media, via landelijke en lokale advertenties, via een aantrekkelijke schoolkrant én via een eigen Cool4School website met webshop.

Speciale aandacht gaat uit naar:

We besteden vooral aandacht aan de inhoud van de Cool4School-krant. Op de beurs presenteren we de inhoud en kunnen de bezoekers deze producten bestellen. Verder presenteren we onze nieuwe webshop Jive en kunnen Quantore-leden diverse interessante bijeenkomsten bijwonen.

waarom wij u graag op onze stand ontvangen:

In onze stand besteden we dit jaar vooral aandacht aan de unieke Cool4School-campagne. Op de Paper & Convenience Show kunnen onze bezoekers kennismaken met de Scotty's. Dit zijn kleine groene monstertjes die overal in de Cool4School campagne terug komen. Daarnaast kunnen bezoekers demo's bekijken van de Cool4School website en de app. Ook presenteren we de inhoud van de schoolkrant. Bezoekers kunnen de producten bekijken en meteen intekenen op de inhoud van de krant.

 

ACCO Brands Benelux BV

Standnummer: D067

Laatste nieuws

Rexel maakt papiervernietigen nu wel heel erg eenvoudig en tijdsbesparend: Vullen, sluiten en weer door!

Speciale beursacties:

Tijdens de beurs profiteert u van extra scherpe introductiekortingen voor de serie Auto+ papiervernietigers van Rexel!

Speciale aandacht gaat uit naar:

De revolutionaire serie automatische papiervernietigers van Rexel. De Auto+ serie bestaat inmiddels uit maar liefst 5 modellen.

waarom wij u graag op onze stand ontvangen:

Maak kennis met onze Auto+ serie automatische papiervernietigers van Rexel. Voor ieder soort gebruik is er een passende Auto+ papiervernietiger. Kom langs in onze stand en laat u verrassen door deze revolutionaire serie!

 

 

Henkel Nederland B.V.

Standnummer D055

Laatste nieuws

Nieuw: Pritt Pretty Pink Stick en Pritt X-Treem Green Stick!

Pritt lanceert twee nieuwe lijm¬stiften, die passen in de etuis van alle scholieren. Voor meiden lanceert Pritt de Pretty Pink Stick, een lijmstift in de populaire kleur roze. Voor coole jongens is er de X-Treme Green Stick, die niet alleen groen is, maar ook extreem sterk! De lijm van beide varianten is zowel bij aanbrengen als bij opdrogen gekleurd.

Consumentenpromotie

Alle Pritt producten uit het actie¬assortiment worden op de winkel¬vloer gepresenteerd in tailor-made displays, ondersteund door POS materialen, met daarop de aantrekkelijke consumentpromotie. Pritt geeft dit jaar maar liefst 25x een Nintendo Wii weg. Gedurende de Back to School piekperiode zullen commercials en verschillende uitingen in print en online geplaatst worden om de promotie onder de aandacht te brengen.

Loctite

Loctite, de meeste verkochte secondelijmen in Europa is vanaf april 2012 ook beschikbaar op de Nederlandse markt.

Met zijn secondelijmen assortiment, biedt Loctite betrouwbare oplossingen voor verlijmingen thuis. De innovatieve technologieën zijn ontwikkeld met de industriële kennis van Loctite. Het resultaat: geavanceerde prestaties binnen handbereik van de consument!

Kom langs op onze stand en ervaar de kracht van lijmen.

Speciale beursacties:

Ook dit jaar heeft Henkel spectaculaire acties die uw omzet zullen stimuleren

Speciale aandacht gaat uit naar:

Pritt Pretty Pink Stick NIEUW

Pritt X-treme Green Stick NIEUW

Pritt Back to School promotie 2012

Loctite Secondelijmen

waarom wij u graag op onze stand ontvangen:

Kom naar de Pritt stand en laat u verrassen door innovatieve producten van Henkel.

 

Green Emma

Standnummer D028

Laatste nieuws

Op de Paper & Convenience Show zal Green Emma de Back To School lijn van Wedo introduceren voor de Nederlandse markt.

Speciale aandacht gaat uit naar:

De lijn van MoovieStudio is verder uitgebreid met nieuwe displays en i-phone skins en natuurlijk de Back To School collectie van Wedo.

waarom wij u graag op onze stand ontvangen:

Overtuig uzelf door een bezoek aan de stand om de nieuwe collectie in werkelijkheid te kunnen bekijken.


STABILO International

Standnummer F026

Laatste nieuws

STABILO introduceert op de beurs een uniek nieuw product: de STABILO SMARTball. Deze ergonomische balpen heeft aan het uiteinde een touchscreen tip waarmee een smartphone of tablet bediend kan worden. Dus schrijven en typen in één pen en nooit meer vieze vingers op het beeldscherm! Daarnaast is de nieuwe limited edition van de BOSS Mini uit, dit jaar is dat de BOSS Mini Ghosts. De vijf kleuren van de BOSS mini zijn bedrukt met grappig spookjes en hebben dit keer het ´glow in the dark´ effect! Ze geven dus licht in het donker, spookachtig leuk!

Speciale beursacties:

Tijdens de beursdagen maakt u kans op een I-pad 2! Bestel tijdens één van de beursdagen de display met 32 stuks SMARTball en SMARTgraph en wie weet wordt uw order getrokken als winnaar van één van de I-pad!

Speciale aandacht gaat uit naar:

De unieke, nieuwe STABILO SMARTball met bijbehorend vulpotlood. En daarnaast de nieuwe limited edition BOSS Mini Ghosts. Naast de nieuwe producten zullen we een aantal erg mooie schooldisplays laten zien voor het komende schoolseizoen.

waarom wij u graag op onze stand ontvangen:

STABILO introduceert op de beurs wederom een aantal unieke en innovatieve producten. Deze moet iedereen natuurlijk gezien hebben! Daarnaast zijn de schooldisplays voor het komende seizoen te zien, dit is dé kans om ze helemaal gevuld te zien staan en uw bestelling voor het schoolseizoen alvast te garanderen! En er is natuurlijk een kans om een I-pad 2 te winnen, óók een goede reden om even een bezoekje te brengen aan onze stand!

 

Olino Paperworks Int.

Standnummer: C049

Laatste nieuws

Love is in the air! In deze soms wat sombere tijden kan een beetje extra liefde geen kwaad. Heel verterend zijn onze nieuwe notebooks "Mother and Child". Wordt geleverd met een bijpassende boekenlegger met de tekst Forever Together. In onze nieuwe collectie o.a. Notebooks met een handig extra opbergvak aan de achterzijde. Tevens zeer mooie nieuwe dagboeken met een lief ruitenprintje, in 2 verschillende formaten.

Speciale beursacties:

U mag een lootje trekken waar uw beurs korting op staat!

Speciale aandacht gaat uit naar:

We hebben extra aandacht besteed aan uitbreiding van onze gastenboeken. Deze zullen we uitgebreid presenteren.

Waarom wij u graag op onze stand ontvangen:

Een collectie waar je vrolijk van wordt, voor dat beetje extra sfeer in uw winkel!

 

Newell Rubbermaid Nederland B.V.

Standnummer A091

Laatste nieuws

Papermate brengt het plezier weer terug in schrijven, met de nieuwe InkJoy.

Door het combineren van de voordelen van zowel de balpen: duurzaam, betaalbaar en zonder vlekken, als die van een gel-pen: ultiem schrijfgenot en hoge kleurintensiteit is de InkJoy een ideale pen voor eigenlijk iedereen die veelvuldig schrijft.

Speciale beursacties:

Papermate InkJoy is verkrijgbaar met of zonder drukknop en in vier verschillende prijsklassen. Tijdens de beurs maakt u voordelig kennis met dit nieuwe product. Probeer het zelf en u bent overtuigd!

Speciale aandacht gaat uit naar:

- Papermate InkJoy

- Rotring Back to school

- Parker Displays

 

New Edition bv

Standnummer: F046

Laatste nieuws

Tijdens de Paper & Convenience beurs introduceert New Edition de nieuwe Yearround Fall 2012 collectie van PiP Studio, Blond Amsterdam, At Home en lief! lifestyle. Daarnaast heeft New Edition twee compleet nieuwe agendatitels in haar collectie; Fatboy en Two Cookies.

New Edition lanceert binnen Fall 2012 een compleet nieuwe kaarten collectie van lief! lifestyle en een kerstkaarten collectie van PiP Studio. De kerstkaarten komen in doosjes van 8 stuks met 2 dessins. Bij aankoop van twee doosjes krijgt de consument een gratis tasje.

Speciale beursacties:

Maak kans op de originele Fatboy Edison the Petit.

Onder alle op de beurs geschreven Yearround orders vanaf minimaal € 500,- verloten New Edition en Context Cards 8 unieke lampen t.w.v. € 50,-

Speciale aandacht gaat uit naar:

Yearround Fall 2012 en de nieuwe collecties Greeting Cards

waarom wij u graag op onze stand ontvangen:

De Paper & Convenience beurs is het laatste inkoopmoment voor de Back to School collectie 2012-2013 en uiteraard om de nieuwste Yearround collecties te komen bewonderen.

 

Jodokus Design

Standnummer B020

Laatste nieuws

Jodokus Design introduceert op de beurs een wenskaartenmolen van Buurman & Buurman, de twee klussende buurmannen uit de grappige nostalgische animatiefilmpjes.

Speciale beursacties:

Kom langs op de stand van Jodokus Design voor onze speciale beurskorting.

Speciale aandacht gaat uit naar:

Wenskaartenmolen Buurman & Buurman

Kaartenserie Geslaagd!

waarom wij u graag op onze stand ontvangen:

Op zoek naar wenskaarten die indruk maken? Bekijk dan eens het assortiment van Jodokus Design: originele wenskaarten waarmee je iemand echt kunt verrassen!

 

Hallmark Cards Nederland B.V.

Standnummer A020

Laatste nieuws

Zoals u wellicht al heeft gezien op tv, heeft Hallmark Cards een unieke samenwerking met de kijkcijferhit All You Need is Love opgezet. Hierbij staat de handgeschreven wenskaart al een viertal weken centraal. Met kijkcijfers van bijna 2 miljoen mensen per aflevering, is er geen twijfel over mogelijk: in de aanloop naar Valentijnsdag wordt de wenskaart op een hele passende en leuke manier onder de aandacht gebracht van de consument.

Aanstaande zaterdag zendt All You Need is Love een speciale Valentijnsspecial uit, waarin de wenskaart een hele mooie rol speelt. Mis het niet! Zaterdag 11 februari vanaf 21.30 uur op RTL4.Naast All You Need is Love dat de handgeschreven wenskaart tot en met 18 februari wekelijks aandacht geeft, is er van 30 januari tot en met 13 februari een campagne op Sky Radio. Wij attenderen de consument er onder andere met een spot en digitale nieuwsbrief op dat Valentijnsdag niet compleet is zonder valentijnskaart. In de spots benoemen wij hierbij dat deze Valentijnskaarten te koop zijn bij de vele kwalitatieve Hallmark verkooppunten.

Speciale beursacties:

Tijdens de Paper & Convenience Show profiteert u van onze vele unieke beursacties. Zo zijn er spectaculaire aanbiedingen op onder andere Hallmark multipacks, verjaardagskalenders en Forever Friends pluche.

Speciale aandacht gaat uit naar:

Op onze stand presenteren wij ons kwalitatieve en onderscheidende geschenkverpakkingen assortiment. Daarnaast lanceren wij twee geheel nieuwe wenskaartencollecties en het jaaragenda & kalender 2013 programma, waarvan de voorverkoop onlangs is begonnen .

waarom wij u graag op onze stand ontvangen:

Kom naar de stand en profiteer van de vele exclusieve beursaanbiedingen. Doe mee aan onze prijsvraag en win de Valentijnsdag van uw dromen, ontvang leuke Hallmark cadeautjes en draai aan het Hallmark Rad van Fortuin en wie weet wint u de gehele Hallmark beursorder gratis!

 

Art of Cards BV

Standnummer C016

Laatste nieuws

De 'Zonnebloem' wenskaartenserie voor het goede doel, is compleet vernieuwd. Op de P+C Show presenteren we de fraaie fotografische serie met teksten die veel kleurrijker is geworden dan zijn voorganger.

Speciale beursacties:

Art of Cards introduceert haar nieuwe loyaliteitsprogramma met Princess cadeaus, waarbij u als winkelier bij elke bestelling spaart voor leuke artikelen. Bij elke beursbestelling vanaf € 250,- ontvangt u 10 extra punten en bij afname van een compleet ANYTIME pakket ontvang u nog eens 5 extra punten! Op de stand kunt u zien waar u voor kunt sparen.

Speciale aandacht gaat uit naar:

Veel aandacht voor de nieuwe series:

LOL, de nieuwe humoristische cartoonserie met drieslagkaarten, LOOKS, de serie met 8 verschillende stijlen, MIK, de vernieuwde wenskaartenserie en ZONNEBLOEM, de nieuwe fotografische serie met wenskaarten voor het goede doel. Uiteraard ontbreken onze toppers zoals Anytime en Woodmansterne niet.

waarom wij u graag op onze stand ontvangen:

Naast onze nieuwe wenskaartenseries en bestaande topseries uiteraard veel aandacht voor het loyaliteitsprogramma met Princess cadeaus; onze waardering voor u als klant!

 

Albracht Pen & Papier

Standnummer: A015

Laatste nieuws

Meer verkoop door een betere presentatie. Op de beurs staat Albracht Papier met zijn allernieuwste presentatiemeubel voor zowel papier, fotokarton en crêpepapier. Het mooie van dit concept en het nieuwe meubel is dat alle kleuren horizontaal doorlopen.

Speciale beursacties:

Als u de beurs bezoekt en onze antwoordkaart invult, maakt u kans op zo'n prachtige kleurrijke stormparaplu.

Speciale aandacht gaat uit naar:

fotokarton - crêpepapier - verpakt papier

waarom wij u graag op onze stand ontvangen:

Bezoek onze stand A015 om de allernieuwste manier van presenteren te bewonderen en te kijken hoe wij dit concept bij u kunnen integreren

 

Miko Products B.V.

Standnummer: D025

Laatste Nieuws:

Begin 2012 introduceerden wij een nieuw programma De Arts in Stone Silver & Gold! Dit is een uitbreiding op de eerder geïntroduceerde Arts in Stone. De collectie bevat mooie en inspirerende teksten.

De producten zijn gemaakt van polystone en met de hand beschilderd, waardoor ze allemaal een persoonlijke en unieke uitstraling hebben. Door de bevestiging van een voetje aan de achterkant van de tegel, kan de Arts in Stone Silver & Gold overal worden neergezet. Maar ook kan de tegel aan de muur worden gehangen.

Het “Arts in Stone Silver & Gold” programma bestaat uit grote en kleine tegels. De afmetingen van de kleine tegels zijn 10 cm bij 12 cm en de grote 12,5 cm bij 15 cm. Alle tegels zijn verpakt in een kartonnen houder. Door de kartonnen verpakking wordt de Arts in Stone Silver & Gold goed beschermd en mooi gepresenteerd.

Daarom is dit echt een leuk en uniek cadeau!

 

Heigro Trading

Standnummer: B016

Laatste nieuws

Wij presenteren nieuwe designs Flip Notes!

Speciale aandacht gaat uit naar:

Heigro Trading brengt de Urban Collection naar de Paper and Convenience Show.

 

 

 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.