Feestelijke pop-up store van Hallmark en AKO

Feestelijke pop-up store van Hallmark en AKO

Laatst bijgewerkt op: 01 - 05 - 2018 | 12:17

Feestelijke pop-up store van Hallmark en AKO brengt winkelende reizigers op Utrecht Centraal in winter- en kerststemming Wil je inspiratie opdoen om dit jaar de mooiste kerstwensen te versturen? Ga dan naar Utrecht Centraal, waar vanaf vandaag de pop-up store van Hallmark en AKO het station in feeststemming brengt. 

De winkel bovenaan perron 19 staat tot en met december geheel in het teken van de winter en de feestdagen, met onder andere een uitgebreid (kerst)kaartenassortiment en veel leuke cadeaus. Ook kan je je laten fotograferen in de arrenslee om online een unieke kerstkaart te maken.

De pop-up store is vanochtend officieel geopend door Jan Willem Koch, Managing Director van Hallmark, en Sjaak Mark, Algemeen directeur van AKO. “Natuurlijk is elke dag er één om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt, maar de decembermaand is van oudsher dé maand om waardevolle relaties te koesteren. Met onze nieuwe winkel op dit drukke punt willen we de gehaaste reizigers hieraan herinneren én inspireren,” aldus Koch.

In november en december vinden er speciale activiteiten plaats in de winkel. In aanloop naar pakjesavond kunnen reizigers in de pop-up store terecht bij een sneldichter voor de typische last-minute sinterklaasgedichten. Natuurlijk brengt de goedheiligman zelf ook een bezoekje aan de winkel. Daarnaast kunnen bezoekers bij aankoop een foto maken in een levensgrote arrenslee: het ideale plaatje voor op je eigen kerstkaart. Meer informatie over deze actie en de activiteiten vind je binnenkort op www.hallmark.nl/pop-up-store.

Na de jaarwisseling wordt de pop-up store omgetoverd tot een winkel die zich – in aanloop naar Valentijnsdag – volledig richt op vriendschap en liefde. 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.