Fellowes benoemt nieuwe European Operations Director

Fellowes benoemt nieuwe European Operations Director

Laatst bijgewerkt op: 21 - 02 - 2020 | 14:52

Fellowes, een wereldwijde leider van innovatieve werkplekoplossingen, heeft de benoeming van James Hargreaves tot Europees operationeel directeur aangekondigd met ingang van 13 januari 2020.

James heeft een schat aan ervaring in zowel operations als finance en heeft de afgelopen 13 jaar voor DHL gewerkt. Zijn meest recente rol was die van directeur en bestuurslid van de EMEA Service Logistics Division van DHL, gevestigd in Belgiƫ.

In zijn nieuwe rol bij Fellowes zal James verantwoordelijk zijn voor de supply chain, de distributie, de kwaliteit en de after sales service teams van Fellowes. James heeft zich ook aangesloten bij het European Leadership Team van Fellowes en zal een sleutelrol spelen in de verdere groei en het toekomstige succes van Fellowes Europa. "We zijn blij dat we James aan boord hebben. Zijn kennis en ervaring die hij heeft opgedaan in een groot Global Logistics bedrijf zal van onschatbare waarde zijn wanneer we onze activiteiten in Europa verder willen uitbouwen en uitbreiden en tegelijkertijd onze klanten in heel Europa de best mogelijke service willen bieden", aldus Michel Van Beek, President van Fellowes Europe.

Bij zijn aanstelling voegde James eraan toe: "Ik ben blij dat ik me bij zo'n fantastisch bedrijf en merk kan aansluiten en met de steun van haar gepassioneerde mensen ben ik opgewonden om deel uit te maken van het vormgeven van haar toekomst".


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.