Fellowes Brands neemt Classicom NV over

Fellowes Brands neemt Classicom NV over

Laatst bijgewerkt op: 30 - 04 - 2020 | 13:42

Fellowes Brands heeft haar categorie van opslag en archivering uitgebreid met de overname van Classicom NV. 

Met de toetreding tot de Fellowes BANKERS BOX® categorie, zal de Belgische besloten vennootschap het aanbod van Fellowes op de Europese markten versterken met een breed gamma opslag- en archiefoplossingen om werkplekken te helpen organiseren.


Guido Venverloo, Sales Manager Fellowes Benelux, geeft toelichting: “Ik ben blij dat we deze overname hebben gedaan en bedank de heer Coopman (vorige eigenaar) voor zijn hulp en ondersteuning tijdens dit proces. Deze strategische overname bevestigt onze inzet voor de verdere ontwikkeling van de categorie Opslag en Archivering onder het merk BANKERS BOX®.

Deze overname stelt ons in staat om nieuwe producten in de portefeuille op te nemen en onze gewaardeerde klanten toekomstige groeiperspectieven te bieden”.
Dirk Coopman, voormalige eigenaar van Classicom, voegt hieraan toe: “Ik ben blij dat ik met Fellowes Brands heb kunnen samenwerken om de continuïteit van het bedrijf voor de toekomst veilig te stellen. Het was een genoegen om samen te werken met Fellowes en ik heb er alle vertrouwen in dat het Classicom productassortiment als onderdeel van de Fellowes familie een sterke toevoeging is”.


Klanten kunnen hun Classicom bestellingen plaatsen via cs-benelux@fellowes.com of contact opnemen met hun Fellowes account manager voor ondersteuning.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.