Fijndistributie KTC ondergebracht bij Quantore

Fijndistributie KTC ondergebracht bij Quantore

Laatst bijgewerkt op: 08 - 06 - 2012 | 17:21

Fabrikant en merkenhuis Kangaro KTC heeft de fijndistributie voor het merendeel van haar proucten ondergebracht bij Quantore. Op basis van de succesvolle samenwerking tussen beide bedrijven is men overeengekomen de krachten te gaan bundelen om zo nog efficiënter te gaan samenwerken op logistiek gebied. De keuze van KTC voor Quantore is gebasseerd op de logistieke kwaliteit die toonaangevend is op het gebied van kantoorartikelen: efficiënt, betrouwbaar en gespecialiseerd in fijndistributie.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de integratie van het assortiment en de invulling van de logistieke samenwerking. Vanaf heden is een groot deel van het assortiment van Kangaro KTC beschikbaar in het Quantore distributiecentrum in Beuningen. Dit betekent onder meer dat Quantore-leden de beschikking krijgen over een groter (retail) assortiment. Deze samenwerking heeft een efficiëntere logistiek tot gevolg, wat leidt tot lagere prijzen voor klanten en leden.

De versterkte samenwerking past volledig in de strategie van Quantore. Zij zet in op het grootste assortiment, de meest efficiënte logistiek en lage inkoopprijzen. Kangaro KTC verlegt haar focus meer op commercie en richt zich wat distributie betreft voornamelijk nog op bulkzendingen.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.