File op A15 door TrendZ op tweede beursdag

File op A15 door TrendZ op tweede beursdag

Laatst bijgewerkt op: 17 - 07 - 2018 | 14:23

De tweede dag van TrendZ begon met een 4 kilometer lange file. Die zelfs voor de kranten niet onopgemerkt bleef. Bezoekers wisten ook vandaag weer de weg naar de Evenementenhallen goed te vinden en hadden door de vertraging rustig de tijd om zich erop voor te bereiden. Op de beursvloer was het deze blue monday alles behalve depressief gesteld met de sfeer wat natuurlijk een resultaat was van de goede dag van gisteren die zeker zijn uitwerking had vandaag.

Exposanten die goed gestemd de dag begonnen, de langste dag van deze drie beursdagen; te merken is vooral dat iedereen in de gaten krijgt dat er een verandering aan de gang is. Deze komt zowel van de bezoekers zelf die opzoek zijn naar vernieuwende producten maar ook van de exposanten die steeds meer open staan voor vragen vanuit de retail. De samenwerking tussen verschillende branches maakt dat dit de beurs is in de Benelux waar je geweest moet zijn.

Vandaag werden de twee winnaars bekend van de participatie awards. Beide exposanten waren erg blij deze in ontvangst te mogen nemen. Ook kon er vandaag weer gedoken worden voor korting in de duiktank van Jodeco Glass B.V. De eerste gedachte is dat een bezoeker dan naar huis gaat met een nat pak maar Jodeco heeft gezorgd voor zwemkleding, slippers, handdoeken terwijl er bovendien voor gezorgd wordt dat niemand verdrinkt. (Er is een gecertificeerde duikinstructeur aanwezig die alles zorgvuldig begeleidt). Maar voor het echte feestgevoel moest je toch wel bij Amscan zijn. Alles waar je maar aan kan denken om ervoor te zorgen dat je feest een succes wordt kan je vinden op die stand. Ballonnen die ver de lucht in gaan en zelfs geluid maken.

Laten we van de laatste dag nog een mooie dag maken en dan kunnen we het jaar samen starten met een goed gevoel.Categorieën: Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.