Finaleronde Verkiezing van de Gezelligste Winkel van start

Finaleronde Verkiezing van de Gezelligste Winkel van start

Laatst bijgewerkt op: 01 - 05 - 2015 | 15:02

In iedere provincie is de finaleronde van de Verkiezing van de Gezelligste Winkel van start gegaan, waarin alle gemeentewinnaars het tegen elkaar opnemen voor de titel “De Gezelligste Winkel van de Provincie” en “ De Gezelligste Winkel van Nederland”.

De Verkiezing van de Gezelligste Winkel draait volledig om de ervaringen van de klanten. Iedereen kan in de finaleronde vanaf 5 tot en met 23 februari stemmen via www.gezelligstewinkel.nl.

 

Feestelijke Award Uitreiking
Van de Award uitreiking op 16 maart in Kasteel de Hooge Vuursche wordt deze editie een spektakel gemaakt. De provinciewinnaars worden hier gehuldigd en de Landelijke winnaar wordt tijdens de Award Uitreiking bekend gemaakt. De drie winkels die de meest creatieve en originele acties hebben georganiseerd in het kader van de verkiezing ontvangen tevens een prachtige Award. Daarbij wordt de cheque met de totale opbrengst van de verkiezing aan KiKa overhandigd

Organisatie en partners
De Verkiezing van de Gezelligste Winkel wordt georganiseerd door Vote Company in samenwerking met OndernemersUnited en maatschappelijk partner KiKa. Meer informatie over de verkiezing leest u op website van de verkiezing, hier is tevens de eindstand van alle gemeenten te bekijken: www.gezelligstewinkel.nl

“Het wordt een spannende finaleronde en iedere stem telt. Bij het uitbrengen van een stem worden rapportcijfers gegeven voor sfeer, medewerkers, prijs-/kwaliteitsverhouding en klantvriendelijkheid. Ook die rapportcijfers tellen mee in de uiteindelijke eindstand”, aldus Lisanne Feenema van de organisatie van de verkiezing.

 Maatschappelijk partner: Stichting KiKa
De partners van de verkiezing doneren voor iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven om nieuwsbrieven van partners te ontvangen en voor iedere stem die per SMS wordt uitgebracht € 0,05 aan KiKa. Stichting KiKa zet zich in voor de strijd tegen kinderkanker.

 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.