Flinke bezoekersstijging voor &Trendz Najaar Gorinchem 2016

Flinke bezoekersstijging voor &Trendz Najaar Gorinchem 2016

Laatst bijgewerkt op: 14 - 12 - 2016 | 11:38

In totaal bezochten 8.069 geïnteresseerden &Trendz Najaar Gorinchem 2016. Een duidelijke bezoekersstijging ten opzichte van de najaarsbeurs in Gorinchem vorig jaar, toen bezochten 5.399 belangstellenden het driedaagse detailhandelevenement.

“We kijken met een ontzettend positief gevoel terug op deze editie”, liet Marc Chardonnens namens Evenementenhal weten. “Het was veel drukker dan vorig jaar. De reacties van exposanten waren eveneens positief. Veel van hen hebben goede zaken gedaan en orders kunnen schrijven. Ook het kennisprogramma werd goed ontvangen door de belangstellenden.”

Toename internationale interesse

Bovendien kwamen er meer internationale bezoekers op &Trendz Najaar Gorinchem af dan vorig jaar. Het ging hier met name om Duitse en Belgische belangstellenden. De eerstvolgende editie van &Trendz vindt plaats in Hardenberg op 25, 26 en 27 september. “Hier komen ook internationale bezoekers op af, maar dan met name uit Duitsland (23%). Een mooie kans voor exposanten om zo voet op Duitse bodem te zetten”, blikte Chardonnens vooruit op de Hardenbergse editie.

Hardenberg speelt in op laatste ontwikkelingen

Chardonnens: “Met de editie in Hardenberg gaan we ook inspelen op de laatste ontwikkelingen. In de detailhandelbranche wordt het ‘hapje & een drankje’ steeds belangrijker. &Trendz speelt hier op in door gastvrijheidstrainingen en proeverijen aan te bieden. Denk aan een professionele wijn- en koffieproeverij. Omdat gastvrijheid in de retail een doorslaggevende rol kan spelen, organiseren wij meerdere kennissessies. Zo wordt onder meer antwoord gegeven op de vraag: hoe belangrijk is het kopje koffie in je winkel? Daarnaast geeft Stylink een interessante workshop Instagram.”

Bezoekersstatistieken

Uit de bezoekersstatistieken van de afgelopen editie in Gorinchem bleek dat de meeste belangstellenden binnen een straal van 100 kilometer kwamen. “De editie in Hardenberg leent zich perfect voor het realiseren van een landelijke dekking. Hier komen met name bezoekers uit de drie noordelijke provincies op af. Zij maken niet helemaal de reis naar Gorinchem, dat zagen we ook terug in onze bezoekersstatistieken”, aldus Chardonnens.


Categorieën: Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.