Focus op nieuwe producten bij Fellowes

Focus op nieuwe producten bij Fellowes

Laatst bijgewerkt op: 03 - 01 - 2015 | 10:30

Op Paperworld was het op de stand van Fellowes vanaf het moment van opening een drukte van belang. Oorzaak was de presentatie van veel nieuwe producten waarbij de focus niet alleen ligt op vernieuwing van bestaande producten maar ook de introducte van nieuwe producten. En dat de producten opvielen bleek wel uit het feit dat de nieuwste shredders van Fellowes een ISPA award toegekend kregen.

Iedereen kent Fellowes natuurlijk van de papiervernietigers en de laminatoren. Maar velen vergeten dat ook Fellowes van oudsher komt uit de hoek van archiveren. Die tak van sport wordt nog steeds beoeffend maar men heeft inmiddels de focus gericht op nieuwe productcategorieƫn en van bestaande producten doorontwikkelen.

In die doorontwikkeling van producten past de nieuwe lijn shredders. Waar vroeger papiervernietigen, en bij de meeste shredders nog steeds, een tijdrovende klus was omdat je bij het apparaat moest blijven om bij te vullen danwel zeker te zijn dat onbevoegden niet alsnog met vetrouwelijke informatie er vandoor gingen, heeft Fellowes daar nu een oplossing voor bedacht. Een oplossing die uitblinkt in eenvoud eigenlijk. In plaats van een bovenlader heeft men ervoor gekozen om een shredder te maken met een lade aan de voorkant waar direct 500 vel ingelegd kunnen worden. Maar nog belangrijker, de lade sluit af waardoor u na het aanzetten van het apparaat gewoon weer aan het werk kunt. Een ontwikkeling die voor de ISPA (International Stationery Press Assosiation) aanleiding was om Fellowes een award toe te kennen in de categrorie office items.

Naast deze innovatieve vinding heeft Fellowes ook aandacht voor het werkmillieu. Met de toevoeging van de categorie luchtverfrissers wordt er werk gemaakt van een schonere werkomgeving. Het demomodel op de beursvloer liet zien hoe snel en effectief de apparaten de lucht zuiveren. Een schone werkomgeving vergroot de productiviteit van de medewerkers en is daarom van belang op elk kantoor. En ook met deze categorie producten wist Fellowes tijdens Paperworld de aandacht op zich te vestigen.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.