Frans Davelaar nieuwe voorzitter Novaka

Frans Davelaar nieuwe voorzitter Novaka

Laatst bijgewerkt op: 28 - 01 - 2015 | 22:00

Frans Davelaar is met ingang van 1 april jl  voorzitter geworden van de Novaka. Novaka is de brancheorganisatie in Nederland voor de kantoorvakhandel, de ondernemingen die kantoorartikelen, kantoormachines, kantoormeubelen (en -inrichting) alsmede ICT-producten verkopen aan zowel de zakelijke als de particuliere eindgebruikers. Hij volgt hiermee Steef Stumpel op. Stumpel blijft wel bestuurslid van Novaka. 

 

Na bijna negen jaar voorzitter te zijn geweest van Novaka vond Stumpel het tijd om het Novaka-bestuur te laten leiden door een opvolger. De situatie deed zich voor dat in het Novaka bestuur inmiddels een prima bestuurslid zitting had, die alle kwaliteiten heeft om het Novaka-bestuur de komende jaren te gaan leiden.

De statuten van Novaka schrijven voor dat het bestuur uit haar midden een voorzitter kiest. Het bestuur heeft de heer Davelaar bereid gevonden die functie op zich te nemen. In de bestuursvergadering van 6 maart jl. is hij bij acclamatie per 1 april 2013 benoemd. Bij zijn benoeming zei de nieuwe voorzitter: “De branche is mijn lust en mijn leven. Daarom wil ik deze functie graag op mij nemen.

Frans Davelaar is dga bij KantoorExpert BV met vestigingen in Soest, Katwijk en Hendrik Ido Ambacht. Hij is 45 jaar oud. Hij heeft bestuurlijke ervaring opgedaan als bestuurslid van Novaka (afgelopen twee jaar) en als voorzitter van het bedrijventerrein in Soest.  


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.