Geslaagde eerste dag Stationery Office & Convenience Days

Geslaagde eerste dag Stationery Office & Convenience Days

Laatst bijgewerkt op: 04 - 02 - 2013 | 09:05

De eerste dag van de Stationery Office & Convenience Days zit erop. Met iets meer bezoekers dan verwacht kende de beurs een goed begin. Gekoppeld aan de goede stemming bij de bezoekers en deelnemers maakte dat de eerste dag positief werd beoordeeld door de aanwezigen. Hoewel nog te vroeg voor conclusies geven deze resultaten voldoende aanleiding om de rest van het evenement met nog meer vertrouwen tegemoet te zien. Graag geven we u een impressie van de eerste dag van de Stationery Office & Convenience Days. Bent u nog niet geweest? Dan heeft u vandaag nog tot 21.00 uur de mogelijkheid om te komen en dinsdag tot 17.00 uur.

Het begon direct bij de opening om 10 uur al goed. Een groep van ca. 30 bezoekers stonden al voor de ingang te wachten. "En vanaf dat moment liep het eigenlijk de hele dag door. Tot zelfs laat in de middag kwamen er nog bezoekers binnen. Hierdoor bleef de doorstroming op de beurs de hele dag goed." 

De reacties onder de standhouders over de eerste dag waren onverdeeld positief. "Het is een compleet nieuwe beurs bij een nieuwe organisatie die in 2 maanden is georganiseerd. De positieve reacties die we dan krijgen over de kwalititeit van de organisatie zijn dan zeer leuk om te horen. Als dan ook de bezoekers nog een positieve duit in het zakje doen mogen we met elkaar constateren dat we kunnen spreken over een geslaagde eerste dag."

Impressie eerste dag


Categorieën: Algemeen Nieuws, Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.