Gratis potlood bij Quantore kantoorvakhandel

Gratis potlood bij Quantore kantoorvakhandel

Laatst bijgewerkt op: 16 - 08 - 2012 | 09:40

Het eeuwenoude, soms enigszins ondergewaardeerde, potlood is onverminderd populair! Het potlood lijkt zelfs steeds hipper te worden; zo wordt het meer en meer gebruikt voor het schrijven in de geliefde Moleskine notitieboekjes. Inkooporganisatie Quantore vindt dat dit altijd bescheiden gebleven, maar bijzondere schrijfwaar, het verdient om een keer goed in the spotlights te staan. Daarom mag nu iedereen een gratis doosje potloden ophalen bij de Quantore kantoorvakhandel.

 

Het potlood staat bekend om zijn moeiteloze zwart op wit notatie. En is hij er even niet meer bij, dan is hij zo weer scherp gesteld. Hoewel hij stijfkoppig is, is hij bereid om zijn fouten uit te gummen. Kortom, een bijzonder product. Net als vele andere klassieke kantoorartikelen die dreigen te verdwijnen uit de bureaulade, zoals de punaise.

Manager Marketing van Quantore, Wilbert Hofmeester, legt uit waarom Quantore het potlood een warm hart toe draagt: "Het potlood wordt al eeuwen lang gebruikt en beroemde kunstenaars en schrijvers maakten hun beste werken met het potlood. We willen dat de huidige generatie dit klassieke kantoorartikel niet vergeet. Daarom laten we iedereen gratis het unieke schrijfgemak van het potlood ervaren."

"Om een echte comeback of The Incredible Potlood te kunnen bewerkstelligen moeten we door heel Nederland potloden zien. En iedereen kan hier zijn steentje aan bijdragen. Dus doe wat geks, maak iets moois of verwerk, net als wij zelf hebben gedaan, het potlood in een bekende filmscène. Laten we met zijn allen het potlood nog beroemder maken!", aldus een enthousiaste Wilbert Hofmeester. Inzendingen kunnen geüpload worden op de fanpagina van het potlood op www.facebook.com/thepotlood 

De leukste inzending ontvangt bovendien € 1000,- shoptegoed bij zijn kantoorvakhandel. Ophaalpunten van het gratis doosje potloden zijn te vinden op www.thepotlood.nu.

 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.