Grote marktpartijen kiezen voor Stationery Office & Convenience Days als platform

Laatst bijgewerkt op: 02 - 11 - 2012 | 00:25

De lancering van het vak event Stationery Office & Convenience Days is ook de grote partijen in de markt niet ontgaan. Inmiddels hebben zowel Quantore als Hameco hun steun uitgesproken voor het nieuwe initiatief. Beide partijen roepen hun leveranciers op om dit nieuwe event te ondersteunen en hier te exposeren. Daarnaast zullen zij hun leden oproepen dit vak event te bezoeken. Het aantal aanvragen voor deelnames neemt toe, alsmede het aantal informatie verzoeken voor het organiseren van side events.

Het Hameco bestuur en Quantore hebben uitgesproken dat ze er alle vertrouwen in hebben dat de mensen achter het nieuwe event er voor zullen zorgen dat dit zal aansluiten bij de wensen die deelnemers en bezoekers hebben en bij de marktontwikkelingen. 

Naast deze grote partijen zijn er inmiddels diverse andere partijen die hun interesse hebben getoond. Er zijn inmiddels een aantal partijen die opties hebben geplaatst waaronder edding, Depesche en Dresz, daarnaast hebben o.a. partijen als Newell, Decadence, Bruynzeel, Brepols, KTC en nog diverse anderen de intentie uitgesproken om deel te nemen. Op het gebeid van side events zijn er ook inmiddels de nodige initiatieven binnengekomen.

Locatie

Voor wat betreft de locatie is de verwachting dat men uiterlijk half volgende week de locatie definitief bekend kan gaan maken. Het is in ieder geval een locatie die voldoet aan de wensen die de organisatie heeft. Zodra dat bekend is zal men met meer informatie naar buiten komen over het nieuwe event. 


Categorieën: Algemeen Nieuws, Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.