Grote orders zorgen voor extra werkgelegenheid bij Gispen

Laatst bijgewerkt op: 17 - 02 - 2012 | 15:42

Gispen heeft, ondanks de toenemende zorgen omtrent een mogelijke recessie, te maken met een snel stijgende orderportefeuille. Hierdoor zijn op de hoofdvestiging van Gispen in Culemborg al op diverse afdelingen nieuwe mensen aangenomen. Zowel in de productie als in de salesorganisatie groeit de hoeveelheid werk structureel en de verwachting is dat dit het komende jaar zeker zo zal blijven

Gispen, de op één na grootste kantoorinrichter van Nederland, dankt deze groei volgens eigen zeggen aan de veranderende normen rondom het werken. “De overheid en zeker ook het bedrijfsleven zijn op dit moment bezig om hun organisaties om te bouwen conform de principes van Het Nieuwe Werken. Daarvoor is een kleiner vloeroppervlak nodig maar dat vraagt wel een meer flexibele inrichting. Wij zijn zeer succesvol in het bieden van totaaloplossingen hiervoor", aldus algemeen directeur Peter Veer.

Thuiswerken

Als gevolg van de afname van het aantal vierkante meters op kantoor, is een sterk groeiende vraag naar oplossingen voor thuiswerken ontstaan. Met Huiswerk wordt de oplossing geboden voor werkgevers die Het Nieuwe Werken willen ondersteunen en hun medewerkers onder optimale omstandigheden ook thuis willen laten werken. Gispen Huiswerk ontzorgt organisaties met advies over arbotechnische aspecten, over logistiek, techniek, administratie, juridische- en fiscale aspecten. Uiteraard biedt dit ook een compleet assortiment aan meubilair en accessoires om thuis de optimale werkplek in te richten.

Pieter Noorlander, directeur Operations, is blij dat men in deze tijd waarin veel bedrijven angstvallig naar de toekomst kijken, in staat is om nieuwe jonge medewerkers aan zich te binden om aan de groeiende vraag naar meubilair te voldoen. Gispen verwacht de komende maanden meer groei, waardoor nog meer nieuwe mensen zullen worden aangenomen.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.