Groupe Hamelin optimaliseert logistieke structuur en sluit het distributiecentrum in Venlo

Laatst bijgewerkt op: 22 - 11 - 2013 | 10:35

Per 1 januari 2014 het distributiecentrum in Venlo sluiten. Reden voor deze sluiting ligt in het feit dat Groupe Hamelin in alle geledingen van de onderneming een efficiency slag wil maken. Sluiting van het distributiecentrum in Venlo zorgt voor meer logistieke en kosten efficiëntie.

Centralisatie

Door de centralisatie van de distributiecentra van Groupe Hamelin kan het bedrijf haar efficiëntie verbeteren, transportlijnen verkorten en daardoor de communicatie en logistiek vereenvoudigen om zo de kosten te minimaliseren. Alle logistieke activiteiten van Venlo worden vanaf januari ondergebracht in voornamelijk de distributiecentra in Gronau (Duitsland) én Mondeville (Frankrijk).

Veranderingen voor de klant

Bert Janssen, general manager: “Om op de sluiting passend te anticiperen hebben wij intern reeds de noodzakelijke maatregelen getroffen. Voor de klanten vinden er minimale wijzigingen plaatsen. De bestelprocedure en franco orderwaarde blijven ongewijzigd. Het kan echter wel gebeuren dat de klant 2 leveringen gaat ontvangen aangezien een deel van het productassortiment op voorraad ligt in Frankrijk en een ander deel in Duitsland.”.


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.