Hallmark en The Read Shop slaan de handen ineen voor Alpe d’HuZes

Hallmark en The Read Shop slaan de handen ineen voor Alpe d’HuZes

Laatst bijgewerkt op: 12 - 10 - 2016 | 09:49

Naast de al jarenlang bestaande succesvolle zakelijke samenwerking slaan The Read Shop en Hallmark ook de handen ineen voor KWF kankerbestrijding. Op 2 juni aanstaande gaan 29 medewerkers en ondernemers van team Hallmark/The Read Shop de Alpe d’Huez beklimmen tijdens de Alpe d’HuZes. Naast deze sportieve prestatie zijn er diverse gezamenlijke initiatieven om middels het landelijk dekkende netwerk van The Read Shop winkels een substantiële bijdrage te doen aan KWF kankerbestrijding.

 

Alpe d’HuZes is een evenement waarbij jaarlijks duizenden deelnemers de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Hallmark ondersteunt het KWF al langer, onder andere door een deel van de opbrengsten van haar Kerstverkopen te doneren en The Read Shop heeft zich als samenwerkingspartner hierbij aangesloten.

Hallmark heeft speciaal voor de Alpe d’HuZes een unieke collectie wenskaarten ontworpen die exclusief in The Read Shop winkels worden verkocht en waarvan een deel van de opbrengst naar KWF kankerbestrijding gaat. De collectie is zeer divers van opzet en heeft naast kaarten die geschikt zijn om deelnemers succes te wensen, ook kaarten voor algemene verzendmomenten zoals verjaardag en vriendschap. Een groot gedeelte van de opbrengsten van deze wenskaartencollectie zal door de directie van The Read Shop en Hallmark middels een cheque overhandigd worden aan de directie van de Alpe d’HuZes.

De Alpe d’Huzes wenskaarten zijn te koop in de winkels van The Read Shop.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.