Harald Nuij neemt plaats over van Roel Semmelink in bestuur Office World

Laatst bijgewerkt op: 28 - 09 - 2012 | 15:19

Tijdens de algemene ledenvergadering van Office World, die werd gehouden op de Paper & Convenience Show in Den Bosch, is Harald Nuij van Alpha International met grote meerderheid verkozen tot bestuurslid. Hij volgt Roel Semmelink op van Kars & Co die wegens drukke werkzaamheden zijn functie moest neerleggen. Willem Oosterbeek en Loek van Rhee werden herkozen in het bestuur.

Harald Nuij is werkzaam als Sales Director bij Alpha International. Hwet bedrijf behoort tot de top 5 van Europese distributeurs van printing supplies en distribueert uitsluitend originele printing supplies voor de Europese markt aan wederverkopers. Het hoofdkantoor staat in Nijmegen, met verkoopkantoren in Duitsland en Engeland. Nuij: “Ik kijk er naar uit mij in te zetten voor de verdere profilering van Office World als onafhankelijke merk- en marktgerichte organisatie. Mijn voornaamste doel is mee te helpen een nog groter draagvlak te creëren in de branche en Office World een partij te maken waar men niet meer omheen kan.”

Office World is Roel Semmelink veel dank verschuldigd voor zijn jarenlange inzet voor de branche. Van Willem Oosterbeek (Avery Denisson) en Loek van Rhee (Jalema) was de termijn verstreken, maar beiden werden herkozen. Het complete bestuur van Office World bestaat nu uit Cees van Manen (voorzitter), Johan Hereijgers (Fellowes), Harald Nuij (Alpha International), Willem Oosterbeek (Avery Denisson), Loek van Rhee (Jalema) en Jaap van Selm (Esselte).

De voorloper van Office World, de Boleka, werd opgericht in 1949 en heeft zich, vooral de laatste jaren, ontwikkeld tot een gereputeerde speler in de kantoorsector. Office World is een actieve gesprekspartner geworden voor de distributie, de overheid en andere stakeholders. Office World is druk doende deze rol verder te versterken, en wil daarnaast ook de rol van de vereniging als (virtueel) netwerk- en kennisplatform voor de branche verder uitwerken.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.