Henri van den Nieuwenhof versterkt team Jalema

Henri van den Nieuwenhof versterkt team Jalema

Laatst bijgewerkt op: 04 - 07 - 2017 | 10:34

Henri van den Nieuwenhof aangesteld als Business Development Manager bij kantoorartikelenproducent Jalema (Reuver).  

Deze nieuwe functie binnen Jalema, laat duidelijk zien dat Jalema investeert in innovatie. Als Business Development Manager is van den Nieuwenhof verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe concepten op het gebied van kantoorartikelen en de sales in de Duitstalige landen.  

Henri kan bogen op een jarenlange ervaring in de Duitstalige landen en met zijn focus op “Klantgericht ondernemen als dé basis voor succes” zal Jalema meer dan ooit naast haar sterke merken, ook inspelen op de vraag naar specials welke Jalema met haar grote variatie aan productiemogelijkheden, kan beantwoorden. Met de komst van Henri van den Nieuwenhof als Business Development Manager geeft Jalema een stevige impuls aan het versterken van haar positie in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Marktbenadering is een intensief samenspel tussen producent en handel. Met het omvangrijke pakket en het inzetten van knowhow met betrekking tot de communicatie richting gebruikers, verwacht Jalema onder de bezielende leiding van Henri de handel verder te kunnen inspireren. Op Paperworld 2017 hebben velen al een voorproefje tot zich genomen met nieuwe producten in zowel archivering, bureauaccessoires, thermisch binden en  mobiele presentatie wanden. Kortom, met de aanstelling van Henri van den Nieuwenhof verwacht Jalema nog beter invulling te kunnen geven aan haar positie dé toonaangevende partner in kantoorartikelen


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.