HSM nieuw lid branche organisatie Office World

Laatst bijgewerkt op: 11 - 10 - 2012 | 11:45

Vanaf 1 september 2012 heeft branchevereniging Office World HSM als nieuw lid verwelkomd. HSM is een marktleidende fabrikant van o.a. datavernietigers, snijmachines, kartonperforatoren en balenpersen. Office World biedt een platform voor in Nederland gevestigde ondernemingen die zich bezighouden met het produceren, distribueren en/of verkopen van kantoorartikelen aan gebruikers, hetzij in de professionele markt (B2B), hetzij de particuliere markt (B2C). Met de toevoeging van HSM telt Office World 37 leden.

HSM is gevestigd in het zuiden van Duitsland en produceert op uiterst duurzame wijze in eigen fabrieken al meer dan veertig jaar bijna alle producten zelf: "Made in Germany". Deze producten worden wereldwijd geleverd via eigen vestigingen of distributeurs/importeurs. In Nederland vindt de verkoop plaats via gespecialiseerde vakhandelaren.

Content

Office World is erg content met HSM, waarmee het draagvlak van de brancheorganisatie nog breder wordt. "Office World profileert zich als onafhankelijke merk- en marktgerichte organisatie met als voornaamste doel het versterken van de positie van de A-merken in de kantoorketen en het gezamenlijk profileren van de daarmee samenhangende attributen als kwaliteit, kennis, innovatie en duurzaamheid. Met de toevoeging van HSM wordt ons draagvalk groter in het bereiken van onze doelstellingen", aldus voorzitter Cees van Manen.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.