Iets meer Kerstkaarten verzonden dan verwacht

Laatst bijgewerkt op: 11 - 01 - 2012 | 15:23

Het aantal verzonden kerstkaarten in de afgelopen decemberperiode ligt iets bover de prognoses die PostNL vooraf had opgesteld. Het totaal aantal verwerkte Kkerstkaarten ligt tussen de 160 en 170 miljoen stuks volgens het postbedrijf.

Het aantal verkochte decemberzegels ligt wel iets lager dan verwacht. De mogelijke oorzaak hiervan is vermoedelijk dat consumenten eerst hun oude zegels van de afgelopen jaren heeft opgemaakt lavorens nieuwe te kopen.

Wenskaarten retailers, die in de afgelopen weken hebben aangegeven dat hun decemberomzetten een positieve tendens vertoonden, melden wat betreft de verkopen van wenskaarten in de Kerstperiode wat verschillende resultaten, varierend van zeer goed tot iets minder dan het voorgaande jaar. In ieder geval geven alle partijen duidelijk aan dat het milde winterweer zeker van invloed is geweest op de verkochte en verzonden kaarten.

Ook de uitgevers reageren overwegen positief, al kunnen zij nog geen echt uitsluitsel geven over hun resultaten. Hiervoor meoeten eerst de reouren verwerkt alvorens zij kunnen aangeven wat de resultaten zijn.


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.