Iluminii introduceert iluminii Combi-lights tijdens Stationery, Office & Convenience Beurs

Laatst bijgewerkt op: 08 - 09 - 2014 | 16:19

Van 14 t/m 16 september vindt de Stationery, Office & Convenience Beurs plaats in de Brabanthallen te Den Bosch. Tijdens deze beurs introduceert Iluminii haar originele Combi-lights. Op standnummer D036 toont Iluminii o.a. aan kantoorboekhandels en cadeaushops, behalve Combi-lights, nog meer unieke producten waarmee bedrijven hun assortiment kunnen aanvullen.  

 

Iluminii Combi-lights
Combi-lights van iluminii zijn een combinatie van luxe servetten en bijpassende theelichten met dezelfde afbeelding daarop. Tijdens het branden van het theelicht blijft de afbeelding drijven op het kaarsvet en dus constant zichtbaar. Deze unieke combinatie is dé finishing touch voor een mooie gedekte tafel.

Iluminii Candle Card
Eerder dit jaar introduceerde iluminii reeds de unieke Candle Card, een geregistreerde wenskaart met een gepatenteerd theelicht. De wenskaarten hebben diverse thema's, zoals 'beterschap' en 'veel geluk'. Ook voor de feestdagen levert Iluminii een complete Candle Card-serie. Het unieke van de kaart is de afbeelding die op het theelichtje doorloopt en, net als de theelichten van de Combi-lights, ook zichtbaar blijft drijven op het kaarsvet. Zowel de Combi-lights als de Candle Cards kunnen worden geleverd in een molen en vullen elkaar perfect aan.

Iluminii Ilumi-lights
Ilumi-lights zijn gepatenteerde theelichtjes met decoratieve afbeeldingen die drijvend zichtbaar blijven tijdens het branden. Er zijn standaard motieven verkrijgbaar zoals afbeeldingen van bloemen, afbeeldingen die typisch Hollands zijn of afbeeldingen voor gelegenheden als een verjaardag en geboorte. Ook voor de Kerstdagen bestaat er een uitgebreid assortiment met nostalgische en vrolijke Kerstafbeeldingen. Ilumi-lights personaliseren is mogelijk door er een eigen afbeelding of logo op te laten plaatsen.

Over SOC Days
Tijdens de Stationery, Office & Convenience Days tonen leveranciers naast hun bestaande assortiment ook de nieuwste producten. Kantoorboekhandels en cadeaushops doen in één bezoek alle inkopen voor hun winkel. Uniek aan de Stationery, Office & Convenience Days is dat het event alle productcategorieën samenbrengt die voor deze doelgroep interessant zijn. Iluminii is daarom met haar Cadeau artikelen, Ilumi-lights, Combi-lights en Candle Cards een mooie aanvulling op de leverancierslijst.

Over Iluminii
Iluminii is een jong en dynamiek bedrijf. Het is de producent van "Living Colors" gekleurde vlam producten en leverancier van unieke en originele binnen- en buiten sfeerproducten. De producten zijn behalve sfeerverhogend ook milieu- en diervriendelijk. Als specialist levert Iluminii ook B2B logo-, relatie- en kerstgeschenken gepaard met de hoogste service en de beste kwaliteit. 

 

 


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.