In Memoriam Walter Woudenberg

In Memoriam Walter Woudenberg

Laatst bijgewerkt op: 03 - 01 - 2015 | 10:37

Walter Woudenberg, laatstelijk Channel Sales Director Benelux voor onder andere de merken Parker en Waterman, overleed op woensdag 11 juli aan de gevolgen van kanker.

Walter was sinds september vorig jaar thuis waar hij een ongelijke strijd voerde tegen de ziekte die hem uiteindelijk fataal is geworden.

Walter Woudenberg was bijna veertig jaar in hoge mate betrokken bij de ontwikkelingen op zijn vakgebied. Zijn betrokkenheid met ondernemers en hun naaste medewerkers bij de kantoorvakhandel en de pennenspeciaalzaken in de Benelux hebben er toe bijgedragen dat hij de verpersoonlijking van het merk Parker werd.

 

Walter heeft zich op zijn vakgebied altijd ingezet om nieuwe ideeën en initiatieven te stimuleren en te ondersteunen. De makers van vakblad KantoorVak ondersteunde hij daadwerkelijk bij het lanceren en ontwikkelen van o.a. een jaarlijkse enquête van het omzet verloop waar in principe alle toonaangevende schrijfwarenmerken voor werden uitgenodigd deel te nemen.

Walter Woudenberg heeft vanaf het eerste moment dat het idee van de vakbeurs Stationery Days ontstond zich daadwerkelijk ingezet om de financiën in goede banen te leiden.

Met het verscheiden van Walter Woudenberg verliezen zijn echtgenote Nel, zijn beide dochters met hun gezinnen een toegewijde echtgenoot, vader en grootvader en Het Vak een persoonlijkheid die in hoge mate betrokken was met Het Vak.

Walter Woudenberg werd 64 jaar.

 


Reacties

  • op 11 Juli is de wereld een byzonder mens armer geworden. Veel sterkte en kracht voor de familie en alle oud vak genoten . Hans en Paula Wortman Monte Olivo 16 03185 Torrevieja- Spanje

    Hans Wortman - 15 - 07 - 2012 | 22:39

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.