International Paper wint European Office Products Award

International Paper wint European Office Products Award

Laatst bijgewerkt op: 18 - 07 - 2016 | 12:49

International Paper, 's werelds grootste verpakkings- en papierbedrijf, heeft aangekondigd dat haar innovatieve Easy-Open Ream Solution, ook bekend als de "Tear-Strip", geselecteerd werd als  "New Product of the Year - Core Office Products " in  OPI’s Europese Office Products Awards programma (EOPA). International Paper was de enige papierfabrikant onder de winnaars dit jaar.

"We zijn erg trots om de 'Tear-Strip', één van onze recente innovaties, erkend te zien worden door de hele sector als één van de meest innovatieve producten in de kantoorsector en geselecteerd te zijn voor de EOPA award", zei Gerald Demets, Commercieel Directeur Uncoated Woodfree Papers bij International Paper’s European papers business. "We streven er altijd naar om toegevoegde waarde voor onze klanten en eindgebruikers te creëren aan de hand van onze producten en diensten, en we zijn verheugd om het succes van de 'Tear-Strip' in de markt bevestigd te zien door de industrie. Bovendien is dit het zoveelste bewijs dat  papier vandaag even relevant is als altijd en een belangrijke rol blijft spelen in het leven van mensen op het werk en thuis."

Criteria die door de jury opgenomen werden, waren: bewijs van verkopen via reseller partners en marktaandeel winsten, de kwaliteit van de marketing en promotionele ondersteuning aan de handel, de kwaliteit van het ontwerp, innovatie en differentiatie, alsmede voldoen aan onvervulde behoeften.

"Een pak papier dat een band heeft die gemakkelijk opengetrokken kan worden als een  rits, is een concept dat gebruikt is in vele categorieën, maar tot vandaag nog niet voor kantoorpapier. Het panel was het erover eens dat International Paper’s 'Easy-Open' oplossing een echte game changer zou kunnen worden in de categorie en de eerste verkoopcijfers geven dit ook duidelijk aan” aldus het hoofd van de jury tijdens de prijsuitreiking in Amsterdam, gehouden tijdens de jaarlijkse Partnership OPI's Conferentie.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.