Internationale prijs voor Bruna

Internationale prijs voor Bruna

Laatst bijgewerkt op: 25 - 04 - 2014 | 12:56

Bruna heeft een prijs gewonnen voor de presentatie van cadeaukaarten in de winkels. De jaarlijkse Network Award van Blackhawk, wereldwijd distributeur van de kaarten, is in Londen aan een afgevaardigde van Bruna uitgereikt.

In vergelijking met andere Europese retailers is het schap voor cadeaukaarten bij Bruna attractief en effectief, vinden zelfs concurrenten. Er is dan ook goed nagedacht over de presentatie en het gemak voor klanten. Zo zijn alle cadeauboxen en -kaarten samengebracht op één plek in de winkel en is alles ingedeeld naar thema, zodat het voor de klant makkelijker kiezen is. Het schap blijft overzichtelijk door het gebruikte ophangsysteem en de producten komen door kleurgebruik en een witte achterwand duidelijk naar voren.

Algemeen directeur Fred Zeegers ziet de glazen Network Award als bekroning van het succes van Bruna op het gebied van cadeaukaarten. "We hebben ons met ons cadeaukaartenconcept direct in de top 3 van de bestverkopende retailers in Nederland weten te plaatsen, in een sterk groeiende en zeer concurrerende markt. Dat is echt een knappe prestatie van het team op het hoofdkantoor en de Bruna ondernemers."

Blackhawk, een van oorsprong Amerikaans bedrijf op het gebied van prepaid-oplossingen, heeft de prijsuitreiking in Londen gekoppeld aan een jaarlijkse dag waarop kaartuitgevers en retailers samenkomen om nieuwe ontwikkelingen in de markt te delen. De Network Awards zijn er niet alleen voor schappresentatie maar ook voor bijvoorbeeld beste promotie en beste kaartdesign. In Nederland levert Blackhawk cadeaukaarten aan Bruna en diverse andere grote retailorganisaties.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.