Intop wordt distributeur van Dicota

Intop wordt distributeur van Dicota

Laatst bijgewerkt op: 01 - 06 - 2012 | 13:57

Intop Europe heeft afgelopen jaar een verandering in haar merkportfolio ondergaan om de focus te verleggen van alleen kantoor gerelateerde artikelen naar lifestyleproducten die aansluiten bij het huidige assortiment. Wij zijn trots te kunnen meedelen dat Dicota ons heeft aangesteld als distributeur voor haar multimediaaccessoires. Het assortiment zal goed aansluiten bij de behoefte van onze klanten. Dicota richt zich met haar productlijnen op verschillende doelgroepen De producten zijn geschikt voor home & office, back to school, zakelijk en intensief zakelijk gebruik.

Sinds 1992 produceert Dicota draagbare beschermingsproducten voor laptops, voornamelijk tassen. De vervagende marktgrens voor multimedia producten heeft Dicota ge├»nspireerd zich te verbreden in de markt. Tegenwoordig richt Dicota zich niet alleen meer op laptop bescherming maar tevens op de ontwikkeling van beschermende producten naast de laptop ook voor tablet, mobiele telefoon en mobiele printers.

Alle Dicota producten zijn ontworpen voor een dynamische wereld gericht op mobiliteit en ultieme bescherming voor persoonlijke mediaproducten. Elke productlijn heeft zijn eigen karakter, herkenbaar door visuele en functionele design eigenschappen. Het uiteenlopende assortiment biedt oplossingen op verschillende beschermingsniveaus, van de basis bescherming tot ultieme bescherming met shockabsorptie. Alle tassen en sleeves in het Dicota assortiment zijn voorzien van zelfherstellende ritsen wat de duurzaamheid van het product garandeert.

Vanaf 1 juni zullen de meeste Dicota producten uit voorraad leverbaar zijn bij Intop.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.