Jaap de Ruijter van Herma Benelux overleden

Jaap de Ruijter van Herma Benelux overleden

Laatst bijgewerkt op: 16 - 05 - 2014 | 14:11

Zojuist bereikte ons het bericht dat vanmorgen Jaap de Ruijter, Salesmanager van Herma Benelux BV, overleden. Hij was op 29 april jongstleden 55 jaar geworden. Jaap kampte al geruime tijd met gezondheidsproblemen. Eind vorige week was hij wederom in het ziekenhuis opgenomen nadat toegediende medicatie niet aansloeg. Toediening van nieuwe antibiotica mocht niet meer baten. Er is nog geen informatie bekend over de uitvaart van Jaap. Gezien het plotselinge overlijden van Jaap verzoekt Herma Benelux ons, namens de familie, berichten en condoleances via onze redactie aan te bieden.

Jaap de Ruijter kent een lange geschiedenis in de markt van kantoorartikelen. Naast een dienstverband van bijna 13 jaar bij Herma, was voorheen werkzaam voor Leitz, Van Dorp Brands, Esveha en Paagman. Kroon op zijn carrière is ontegenzeggelijk de prijs die hij op 15 april jongstleden nog mocht ontvangen op de Quantore Relatiedagen als Quantore leverancier van het jaar.

Verder was Jaap betrokken bij veel initiatieven waarbij hij altijd het belang van de gehele markt in ogenschouw nam. Zijn vrouw, kinderen, schoondochter, kleinkind, familie, vrienden, collega's en de branchegenoten zullen zijn nimmer aflatende positiviteit en optimisme zeker missen. Namens alle medewerkers van KantoorVak Trends & Design wensen wij al zijn dierbaren sterkte toe in het verwerken van dit verlies. 


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.