Jalema aanwezig op Paperworld in Frankfurt

Laatst bijgewerkt op: 15 - 02 - 2015 | 17:54

Jalema, aanbieder van innovatieve fysieke en digitale archiefoplossingen, is van 31 januari t/m 3 februari 2015 aanwezig op Paperworld in Frankfurt. Op deze beurs worden de laatste trends en productideeën uit de branche gepresenteerd. Jalema presenteert hier de JalemaBox, waarmee archiefbeheer voor organisaties een stuk eenvoudiger wordt.  

 

 

Nieuwe service JalemaBox
De nieuwe service JalemaBox staat voor veilige en betaalbare digitalisering, opslag of vernietiging van waardevolle documenten. Een nieuwe service met een nieuw perspectief op Office Supplies. Met dit concept wil Jalema vooral MKB-organisaties ondersteunen met archiefproblemen. Door gebruik te maken van deze dienstverlening kunnen organisaties naar eigen behoefte de overstap maken naar een gestructureerd archief. Hetzij digitaal, hetzij op locatie bij Jalema. 

Made in the Netherlands
De stand van Jalema is te vinden in hal 3.1, stand A 81. Naast JalemaBox worden ook andere office supplies, zoals bureau-accessoires en Atlanta bedrijfsformulieren gepresenteerd op de stand. Het thema waarmee Jalema zich deze editie presenteert, is ‘Made in the Netherlands’. Hiermee speelt Jalema in op de duurzame en verantwoorde productie van haar producten die geheel in Nederland plaatsvindt. www.jalema.com.


Categorieën: Algemeen Nieuws, Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.