Jalema breidt activiteiten Hoogezand uit met extern archiefbeheer

Laatst bijgewerkt op: 03 - 01 - 2015 | 10:36

Met de doorstart van Atlanta in Hoogezand worden niet alleen de activiteiten op productniveau voortgezet, maar wordt per 2 april 2012 ook gestart met de dienst Archiefspecialist. Met deze dienst voor extern archiefbeheer en -opslag is Jalema al jaren succesvol in Reuver. Jalema is al 65 jaar expert op het gebied van alles wat te maken heeft met archiveren. Door het uitbreiden van de dienst Archiefspecialist wil Jalema haar service optimaliseren en zo ook klanten in het noorden van het land bedienen.

Bij Jalema, een totaalaanbieder op het gebied van Information management, kunnen bedrijven en instellingen hun archief op een goede, veilige en professionele manier extern op laten slaan. De archieven worden opgeslagen in gebouwen die voldoen aan de nieuwste technologische ontwikkelingen. De toegang tot de panden is uitsluitend voorbehouden aan geautoriseerde Jalema-medewerkers.

Ruimtewinst

Het extern opslaan van het archief levert een enorme ruimtewinst op in de kantooromgeving, waardoor de ruimte kan worden gebruikt voor de kernactiviteiten van het bedrijf. Daarnaast wordt het risico op brand- en waterschade gemeden. Jalema beheert reeds archieven van onder andere ziekenhuizen, advocatenkantoren, financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties, notariskantoren, bedrijven, onderwijsinstellingen en de Kamer van Koophandel.

Locaties in Hoogezand en Reuver

Naast de nieuwe locatie in Hoogezand (Groningen) beschikt Jalema Archiefspecialist over een locatie in Reuver (Limburg). Beide locaties zijn dichtbij de Duitse grens gelegen, waardoor ook Duitse bedrijven en instellingen van deze dienst gebruik kunnen maken. De totale opslagcapaciteit van beide vestigingen bedraagt 130 km aan archiefopslagruimte.

Wim de Goei, algemeen directeur van Jalema BV, geeft aan zeer verheugd te zijn met het feit dat naast de voortzetting van de activiteiten in Hoogezand de activiteiten nu zelfs worden uitgebreid met de dienst Archiefspecialist. ‘Door de voortzetting van de activiteiten in Hoogezand hebben we de werkgelegenheid kunnen handhaven. Bij een succesvolle opstart van Archiefspecialist kunnen we wellicht onze bedrijvigheid vergroten.’ 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.