Jalema genomineerd voor de Succes Award

Laatst bijgewerkt op: 29 - 11 - 2012 | 14:40

Jalema, één van Europa's toonaangevende bedrijven op het gebied van fysieke informatie management en archief opslag systemen is genomineerd voor de Succes Award. Het programma de Succesfactor laat alle elementen zien die met succes te maken hebben. Wat is succes? Waarom heeft de een meer succes dan de ander? Kun je succesvoller worden én hoe? We laten je de meest succesvolle ondernemers van Nederland zien en de successtrategieën die zij toepassen. Aanstaande zondag, 25 november is Jalema te zien in de uitzending. Het programma wordt uitgezonden om 12.50 uur op RTL7.


Het programma gaat zelfs wetenschappelijk onderzoeken wat succesfactoren zijn. Ook laten we topbedrijven zien die zijn genomineerd voor de 'Nationale TV Succes Award'. De presentatie is in handen van Bert Kuizenga en Annemarie Brüning. 

 

Verschillende branches doen mee

In samenwerking met de Kamer van Koophandel en Company.info zijn alle bedrijfsbrnaches van nederland verzameld. Van elke branche is een shortlist gemaakt met de 10 beste bedrijven uit die branche. De criteria waar deze bedrijven op zijn geselecteerd zijn winst, expertise, continuïteit en strategische visie.

Door de nominatie commissie wordt één van deze 10 bedrijven genomineerd. In de eindselectie wordt gekeken naar onderscheidendheid en referenties zoals eerder gewonnen prijzen. Het bedrijf wat wordt genomineerd als winnaar uit de branche ontvangt de Branche Award en een Branche Winnaar Certificaat en dingt mee naar de Succes award 2012. Het bedrijf zal dan de gehele week te zien zijn op RTL7 en RTL Z. Eind 2012 zal de Nederlandse TV kijker bepalen wie de winnaar is van deze award. Naast de Succes award is er ook een Innovatie- en Runner-up Award te winnen.

De volgende bedrijven zijn o.a. ook genomineerd: Lego, Bakker Bart, Fokker, Hunkemöller, Ici Paris XL, Velux en iCentre. 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.