Jalema groeit door in Spanje

Laatst bijgewerkt op: 19 - 01 - 2018 | 15:21

Sinds begin 2016 heeft Jalema haar koers gewijzigd. De organisatie richt zich, als leverancier en fabrikant van kantoorartikelen en archiefproducten, op de Europese markt voor kantoorartikelen. Om die reden is vanaf 1 september 2017 Loida Donado Martínez in dienst getreden bij Jalema, zodat Jalema door kan groeien in Spanje. Loida gaat aan de slag als Account Manager in dit Zuid-Europese land.

Jalema groeit door, dat blijkt ook nu!

We zijn trots dat wij met het in dienst nemen van Loida onze positie in Spanje kunnen versterken. In haar functie als Account Manager wordt Loida verantwoordelijk voor de Spaanse markt. De website van Jalema wordt op korte termijn ook beschikbaar gesteld in het Spaans, zodat wij deze markt goed kunnen bedienen.

Focus op productinnovatie en export

Jalema heeft als doelstelling om Europese speler van kantoorartikelen te worden. De productontwikkelaars van Jalema zijn continu bezig met het optimaliseren van de producten en het ontwikkelen van innovaties. Daarnaast is Jalema voortdurend op zoek naar nieuwe markten.

Jalema: fabrikant van kantoorartikelen sinds 1947

Jalema is in Europa een belangrijke speler op het gebied van archief- en kantoorartikelen. Belangrijk in deze positie zijn de eigen productiefaciliteiten, waar met grote zorg innovatieve producten worden ontwikkeld en geproduceerd. Als geen ander is Jalema in staat om kwaliteitsproducten op een duurzame manier te produceren.

Neem voor meer informatie over de collectie van Jalema een kijkje op www.jalema.com.

Jalema maakt samen met I-FourC en de Innofabriek deel uit van dezelfde groep. Hierbij is I-FourC expert in digitalisering, externe archivering en ICT-oplossingen. De Innofabriek is een inspirerend initiatief waar ondernemerschap en innovatie samenkomen. Door de combinatie van bijzondere samenwerkingen en nieuwe technieken ontstaat innovatie.

www.jalema.com


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.