Jeroen de Wit verruilt Acco voor Newell in vergelijkbare functie

Jeroen de Wit verruilt Acco voor Newell in vergelijkbare functie

Laatst bijgewerkt op: 04 - 07 - 2017 | 10:34

Newell Brands heeft onlangs Jeroen de Wit (47) aangesteld als Key Accountmanager. Hij zal zich met name op Quantore en haar dealernetwerk gaan richten. 

De aanstelling van Jeroen past perfect in de nieuwe strategie van Newell om klanten in hun eigen taalgebied de juiste support te geven die ze verdienen. ‘Newell heeft met DYMO, Parker, Waterman en Papermate enkele sterke merken in haar portfolio waarmee dealers zich kunnen onderscheiden. Quantore is één van de grootste klanten voor Benelux met toegang tot een zeer waardevol dealernetwerk. Ik kijk er erg naar uit ze allemaal te voorzien van aansprekende promoties en optimale support.’  Aldus een uiterst gemotiveerde Jeroen de Wit.

Jeroen de Wit is afkomstig van Acco Brands Benelux alwaar hij ook de rol van Key Accountmanager vervulde. Jeroen is geen onbekende uit de branche waarin hij zich al meer dan 25 jaar begeeft. Jeroen is ooit begonnen als inkoopmedewerker bij Aspa Kantoorartikelen in Utrecht en heeft daarna nog bij andere bedrijven uit de branche diverse inkoop en marketing functies vervuld.  Zo heeft hij bij Fellowes, in zijn rol als Trade Marketing Manager, enkele succesvolle marketing campagnes, waaronder de zo genaamde ‘ stop-identiteits fraude’, geïnitieerd. Een campagne die betrekking had tot verstandig vernietigen van documenten.

Sinds Januari 2017 is Jeroen in dienst bij Newell’s Benelux verkooporganisatie en rapporteert hij aan Aurélie Ferin ( EMEA Senior Sales Manager – IKA Business Solutions & BeNeLux)


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.