Jodokus Design presenteert nieuwe wenskaartenlijn van toonaangevende Nederlandse ontwerper Bas Kosters

Laatst bijgewerkt op: 21 - 09 - 2012 | 12:37

Bas Kosters is een mode-ontwerper met een onmiskenbaar eigen stijl. "Unieke en uitgesproken prints met een rijk gebruik van kleur en humor. Bas Kosters Studio is één van de toonaangevende Nederlandse merken, met een sterke internationale focus. Wij zijn dan ook trots dat we een wenskaartenlijn kunnen presenteren van zijn hand", aldus Mieke Olsthoorn van JodokusDesign. "Aanstaande zondag is Bas Kosters aanwezig op de Paper & Convenience Show om zijn lijn te introduceren." 

 

Bas Kosters had dit jaar de eer om met zijn show de Amsterdam Fashion Week te openen. Naast het ontwerpen van mode-collecties, vaak award winning, heeft Bas Kosters samengewerkt met (internationale) merken als Vodafone, Heineken en Bugaboo. 

JodokusDesign, eerder dit jaar nog gelauwerd bij de uitreiking van de Dutch Card Awards door 3 Awards te winnen, zal op de stand ruim aandacht besteden aan de wenskaartenmolen van Bas Kosters Studio. "De kaarten zijn echte Nederlandse kunst op A5 formaat: iedere kaart vormt een cadeau op zich."


Categorieën: Algemeen Nieuws, Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.