John Watson Directeur Europa Fellowes

Laatst bijgewerkt op: 01 - 12 - 2017 | 15:29

Fellowes kondigt de aanstelling van John Watson in de rol van Directeur Europa aan John Watson heeft meer dan 20 jaar ervaring in de industrie en leidinggevende functies
bekleed in onder meer Canada, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. In zijn voorgaande positie van Global Marketing Director bij Lyreco heeft hij bijgedragen aan de wereldwijde omzet van 2 miljard dollar.

John Watson zal bij Fellowes de verantwoordelijkheid gaan dragen voor alle Europese vestigingen en markten. Als lid van het Europese Leadership Team zal hij de koerst van
verandering sturen om zorg te dragen dat Fellowes blijft voldoen aan de behoeften van een evoluerende markt en industrie en verder bouwen aan de innovatie en duurzaamheid van Fellowes. John Watson neemt het stokje over van Michel van beek die onlangs is gepromoveerd naar de functie van President EMEA en Asia-Pacific.


“Fellowes blijft wereldwijd groeien en met de aanstelling van John kunnen we de focus op evoluerende Europese markten blijven behouden. John is zeer bekend en gerespecteerd in de industrie en wij zijn zeer verheugd hem te kunnen verwelkomen bij Fellowes” aldus Michel van Beek.


John Watson vult aan: “Fellowes is een organisatie die ik altijd heb bewonderd en heeft een aantal kernwaarden waar ik mij volledig in kan vinden. Fellowes viert dit jaar zijn 100-jarig bestaan en zal ook in de toekomst blijven innoveren en zich verder ontwikkelen. Ik kijk er enorm naar uit om me in deze uitdagende tijd bij het Europese team te voegen”.
www.fellowes.com


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.