Joop Bakker; een echt mensen-mens is niet meer

Joop Bakker; een echt mensen-mens is niet meer

Laatst bijgewerkt op: 18 - 07 - 2016 | 12:49

Zijn club DVS 33 in Ermelo wijdde er een minuut stilte aan voorafgaand aan een voetbalwedstrijd, maar ook in onze branche nemen we afscheid van een bescheiden man, iemand die heel veel heeft betekend voor de branche.

Bij zijn afscheid als adjunct-directeur en verkoopmanager van Quantore in 2005 zei de man die ooit leiding gaf aan inkooporganisatie Veneka in dit blad: “Het gaat er mij niet om of je het wel of niet eens bent met elkaar; het gaat om respect. Ik heb liever te maken met kritische en lastige mensen, dan met ja-knikkers. Kritische mensen geven signalen af waar je meestal wel wat mee kunt……’’

Joop nam 18 januari 2006 afscheid van zijn functies, maar nooit van Quantore, waarvoor hij in totaal tien jaar werkte. 

Een echt mensen-mens is niet meer. Een slopende ziekte maakte een einde aan zijn pas zeventig jaar jonge leven. Wij zullen ons Joop altijd herinneren als Die Opgewekte Van Inkoop, waarbij we warme gevoelens krijgen bij de herinnering aan de rel die wij met toentertijd nog KBM veroorzaakten met een in den vreemde genomen foto van de uitbundig lachende Joop net nadat hij collega Ton van Os van het CIB hartelijk op de schouder gebeukt had. 

Met oprechte deelneming

Frits en Letty


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.