JUBILEUM KOH-I-NOOR

JUBILEUM KOH-I-NOOR

Laatst bijgewerkt op: 15 - 09 - 2015 | 08:09

Op 16 mei is het 225 jarig jubileumfeest van Koh-I-Noor in kasteel Hluboka Nad Vltavou in Ceske Budějovice (Tsjechië) met een gala-avond en spectaculaire lichtshow afgesloten. . . . . . en gedurende de verkiezing van de Entrepreneur CEO of the year door Ernst & Young van 3-7 juni 2015 in Monte Carlo werd het bedrijf ook nog eens met een nominatie gehonoreerd voor een “business oscar” waarin de CEO Vlastislav Briza en de onderneming Koh-I-Noor in de Hall of Fame van EY werden gebracht.

De EY Entrepreneur Of The Year Hall of Fame is gelegen op de 23e verdieping van het Amerikaanse hoofdkantoor kantoor op 5 Times Square, New York. De fysieke Hall of Fame belicht de geschiedenis van de Entrepreneur Of The Year-programma . Gasten zijn van harte welkom voor een bezoek aan de Hall Of Fame, van maandag tot vrijdag tijdens de uren van 09:00-16:00 Juiste identificatie is vereist voor de toegang tot de Hall of Fame.

KOH-I-NOOR Hardtmuth a.s. is een van de wereldleiders in de productie en distributie van eerste klas producten voor kunstenaars, scholen en kantoren. Het bedrijf is onderdeel van de KOH-I-NOOR holding a.s. In het brede aanbod, vindt de klant meer dan 4.500 producten - niet alleen eersteklas potloden, maar ook houtskool, pastels, kleurpotloden, (rood)krijt, olie en waterverven, acrylverf, viltstiften, markers, (gekleurde)tekeninkt, een hele reeks teken- en schilderblokken, tekenmaterialen en vlakgum

Meer informatie: www.koh-i-noor-benelux.com/


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.