Kantoorvak nodigt u uit op de Stationery Office & Convenience Days

Kantoorvak nodigt u uit op de Stationery Office & Convenience Days

Laatst bijgewerkt op: 06 - 02 - 2014 | 12:18

KantoorVak Trends & Design is als mediapartner betrokken bij de Stationery, Office & Convenience Days. In de afgelopen weken hebben we weer hard gewerkt aan de opzet van de catalogus en de communicatie van het event. Graag nodigen wij u als vaste lezer dan ook uit om de beurs te bezoeken. Van 9- 11 februari a.s. staan een kleine 100 leveranciers weer klaar om u te ontvangen. En met het brede en onderscheidende aanbod is dit een beurs die u niet mag missen.

Het aanbod is zeer breed en divers. Telkens weer zijn er naast de vele bestaande leveranciers, ook veel nieuwe leveranciers die de Stationery, Office & Convenience Days zien als het platform om te communiceren met de markt. Bestaande markten maar ook nieuwe markten. De toename van het aantal leveranciers op het gebied van kado-artikelen is daar een voorbeeld van. Wie er allemaal op de beurs aanwezig zijn ziet u op de speciale SOCD pagina op onze website. 

Uiteraard kunt ook de catalogus die bij de beurs hoort digitaal bekijken. Wilt u de beurs bezoeken klik dan hier om te registreren.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.